Copy
Minska drunkning i världen genom att tillhandahålla livräddningsutrustning tillgänglig för allmänheten
Livräddningsutrustning för alla
Läs nyhetsbrevet i din webbläsare? Tryck här
  • Livräddningsutrustning för alla
  • Enkel och att alltid redo att använda
  • Svensk tillverkning
  • Hög kvalitet
Från 2018-05-01 gäller vår nya och justerade prislista.
Beställ er livräddningsutrustning på www.shoresafety.se/bestall/ eller med e-post till order@shoresafety.se eller ring på 031-68 15 01.
Alla båtklubbar registrerade hos SBU–Svenska Båtunionen är välkomna att köpa livräddningsutrustning av Shore Safety AB till avtalade priser.

Maila hamnens kontaktuppgifter till info@shoresafety.se
eller ring 031-68 15 01, så skickar vi info och priser.
 
Shore Safety AB är stolt sponsor av årets båtklubb 2017!

 
Rädda någon från att drunkna
med den livräddningsutrustning som finns på plats!

 
Enligt svensk lag ska det finnas livräddningsutrustning på platser där det finns en anläggning vid vatten. Det kan vara en badplats, en fritidshamn eller helt enkelt en kaj där många människor rör sig.

Alla kan lära sig att använda livräddningsutrustning! Lär dig själv och lär ut till andra hur en livräddning går till - det kan göra stor skillnad för den som håller på att drunkna. Räddningstjänsten är duktig i sitt arbete, men tiden som en nödställd varit under vattenytan är avgörande för personens överlevnadschanser. Här kan du rädda någon från att drunkna genom en snabb insats och med hjälp av den livräddningsutrustning som finns på platsen.

Livräddningsutrustningen ska alltid vara redo att användas, oavsett väder, vind och årstid (även vintertid). Därför är det viktigt att kontinuerligt se över och underhålla utrustningen. Med Shore Safetys tjänst ”Vattensäkrat” kan ni få hjälp med detta, så att det också dokumenteras enligt vad Lagen om skydd mot olyckor (LSO) säger.

Vi erbjuder utbildning i att använda livräddningsutrustning på rätt sätt. Främst för bad- och hamnvärdar samt eventpersonal, men alla är välkomna att kontakta oss för mer information om utbildning.
 
Hemsida
E-mail
Copyright © 2018 Shore Safety AB, All rights reserved.


Avprenumerera    Uppdatera prenumerationen

Email Marketing Powered by Mailchimp