Copy
NVLJ-nieuwsbrief 
View this email in your browser


Nieuwe websiteDe NVLJ heeft een geheel vernieuwde website. Ga naar www.nvlj.nl en aanschouw het zelf. Alle informatie uit deze nieuwsbrief is ook op de website terug te vinden. 
 
Agenda
4-2-15: NVLJ-café over Broodfonds, Amersfoort
15-2-15: deadline inzendingen Gouden Greep
 

Het Broodfonds als vangnet voor de ZZP’er

Locatie: Amersfoort, café de Overburen
Tijdstip: 4 februari 16.00 uur

De komende borrel van het NVLJ-café staat in het teken van het broodfonds, een mogelijk alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen. Vanwege het thema van deze bijeenkomst, worden zowel NVLJ-leden als niet-leden van harte uitgenodigd .
Als spreker is uitgenodigd Jos van Bussel van de Broodfondsmakers. De Broodfondsmakers begeleiden nieuwe groepen bij het opzetten van een broodfonds.

Voor de ZZP’er die er nog een heeft, is de arbeidsongeschiktheidsverzekering meestal de zwaarste kostenpost. Ondernemers ondersteunen elkaar op vrijwillige en gelijkwaardige basis. Een ‘onderlinge verzekering’ zeg maar, zoals een hagelverzekering.

Van Bussel zal ongeveer een uur praten. Uiteraard is er volop ruimte voor het stellen van vragen. Interactie is waar het om draait bij een NVLJ-café.
Consumpties die worden genuttigd tussen 16.00 en 18.00 zijn voor rekening van de NVLJ. Naborrelen is voor eigen rekening.
Kijk alvast op www.broodfonds.nl en tot ziens op 4 februari vanaf 16.00 uur tegenover het station in Amersfoort bij café de Overburen. 
Copyright © 2015 NVLJ, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp