Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in het bestand van de Jeugdafdeling van Columbia bent opgenomen.
Indien gewenst kunt u zich eenvoudig uitschrijven door onderaan

de pagina te klikken op 'uitschrijven'.

Eerste nieuwsbrief een feit!

Waarom deze nieuwsbrief?


Binnen de jeugdafdeling is de werkgroep Werving en Marketing opgericht. We vinden dat we actiever moeten zijn om voldoende aanwas van nieuwe jeugdleden te bewerkstelligen en huidige leden beter kunnen informeren. Deze nieuwsbrief is een voorbeeld om de communicatie en nieuwsvoorziening met de achterban verder te verbeteren.
Maatschappelijke stages middelbare scholieren
We vinden dat wij als vereniging ook een maatschappelijke rol hebben. Het beschikbaar stellen van stageplaatsen voor middelbare scholieren voor hun maatschappelijke stage hoort daar ook bij. Dit seizoen hebben we daardoor al een assistent trainer bij de mini’s en twee leerlingen die de terreindienst op zaterdagochtend verzorgen.
 
KORT NIEUWS
 • Voor onze vereniging is een app ontwikkeld en te downloaden .Kijk hier
 • Wedstrijd afgelast ? Vraag jij je zaterdag 's morgens wel ns af of de wedstrijd wel doorgaat?
  Info is als eerste beschikbaar via de widget zoals die linksonder op de homepage van onze website zichtbaar is (of groeps Whatsapp van je team)
 • Susan Berends en of Natasja van Bussel schenken een kop warme koffie tijdens de jeugdtrainingen  (tussen kleedkamer 9 en 10)
 • De competitiewedstrijden zijn gepland t/m uiterlijk 13 december.
  We starten weer op  7 februari 2015. Maar let op, er zijn teams die al eerder een wedstrijd hebben.
  Volg verder de informatie vanuit je eigen team en  check de agenda
 • Van 28 t/m 30 december 2014 is de zaalvoetbal3daagse. De selectieteams E1, D1, C1, B1 en A1 starten begin december hun voorbereiding om zich in de zaal van hun beste kant te kunnen laten zien.
 • Evenementen Commissie Jeugd organiseert tijdens de winterstop diverse activiteiten. De jeugdspelers worden geacht aan deze activiteiten mee te doen.
      Jeugdscheidsrechters
De volgende “oudere” jeugdleden gaan de komende tijd de wedstrijden bij de jongere pupillen in goede banen leiden. Ze krijgen daarbij opleiding en coaching aangeboden. Erik Jan Lijnsveld, Stefan Kleiboer, Niek Jansen, Joost Dallinga, Lars Muilderij, Twan Westra, Patrick van Luttikhuizen, Damian Bouwmeester, Mitchel Mulder, Nigel Menting, Rick van Bussel, Timo Schiphorst en Martijn de Haan.
Spelregelbewijs 2e jaars B junioren
Vanaf het seizoen 2014-2015 zijn 2e-jaars B-junioren door de KNVB verplicht een spelregelbewijs te halen.(Anders verliest de speler zijn speelgerechtigdheid ) Betere kennis van de spelregels moet eraan bijdragen dat bij de voetballers meer inzicht in - en begrip voor - de beslissingen van de scheidsrechter ontstaat.
 
      Vacatures binnen jeugdafdeling
De jeugdafdeling heeft al heel veel vrijwilligers maar nog steeds is er behoefte aan hulp. (vooral op zaterdagen) We zoeken mensen die bereid zijn om eens in de zoveel tijd bijv. als gastheer/vrouw op te treden (teams in het sponsorhome te verwelkomen) Maar we hebben nog veel meer vacatures die u wellicht leuk zult vinden.
Evenementen
Alle info m.b.t. (zaal)trainingen, vergaderingen en evenementen zijn hier te vinden,
 • 26 November 2014 18:00 uur Sinterklaas voor F en mini's
 • 17 Januari 2015 10:00 - 12:00 uur BINGO! E, F en mini's
Columbia Facebook
Columbia Facebook
Twitter
Twitter
Jeugd afd
Jeugd afd
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Copyright © *2014* *A.V.V. Columbia*, All rights reserved.*Uitschrijven nieuwsbrief