Copy
Email niet leestbaar? Bekijk in uw browser.
logo stal mireille

Beste <<Voornaam>>,

Allereerst onze excuses dat je zo lang op een nieuwsbrief van ons hebt moeten wachten. Ik zie dat de laatste nieuwsbrief in mei dit jaar is verstuurd! Schandalig …

Het maakt mij weer duidelijk hoe bizar snel de tijd gaat. Voor mijn gevoel is de geweldige Open Dag ter ere van ons 10-jarig bestaan, nog kort geleden. Maar niets is minder waar……we zijn ondertussen 6 maanden verder! We denken er nog vaak met plezier en trots aan terug.

In het afgelopen halve jaar is weer veel gebeurd bij Stal Mireille. We hebben mooie dingen mogen meemaken met onze paarden, en met onze leerlingen en hun paarden. Wat is het toch genieten om dit werk te mogen doen!


Agenda 1e helft 2017

Voor het aankomende half jaar staat er ook weer veel te gebeuren. We hebben interessante evenementen gepland staan, te beginnen met zaterdag 7 januari een super interessante themadag over voeding, door Natascha Bos van de Blauwe Hengst.

Ook voor 2017 hebben we Wendy Murdoch weer weten te strikken voor een 2 daagse Open Clinic. De plekken met paard zijn VOL, maar voor deelnemers zonder paard zijn er nog een aantal plekken beschikbaar.

Klik hier voor evenementen agenda...Samen met je paard een hele dag leren?

Je kunt leren in theorie, maar effectiever is leren in de praktijk. En hoe mooi is het dan om dat met je eigen paard te doen?! Dat kan tijdens de verschillende combidagen bij ons op stal. Wil je meer leren over Natural Horsemanship EN over klassieke dressuur? Dan zijn de combidagen met Irene Smeets een echte aanrader! Lees verder...

Irene en Mireille

Heb je interesse in werken aan de hand? De combidagen met Florien zijn iedere keer een succes! Lees verder...

Kijk via deze link naar de rest van onze interessante evenementen! Aanmelden kan daar ook!

Voor de ruiters zonder eigen paard hebben we ons lespaard U-Star in de aanbieding.Privélessen

Je kunt vrijwel dagelijks terecht voor privéles, vanaf 14 uur. Het inplannen van een les bij ons op stal gebeurt via de agenda van de website. Daar kun je zien op welke dagen er nog plek is. Heb je vragen of lukt het niet om een les in te plannen? Laat dan via de mail weten wanneer je wilt komen: info@stalmireille.nl

We zijn druk bezig om de gebruikersvriendelijkheid van dit online agendasysteem te verbeteren. Dus graag nog even begrip voor de hobbels!!!BLOG

Onze nieuwste blog gemist over Les krijgen ‘op de afstandsbediening’? Lees um hier!IN DE LEER BIJ MIREILLE

Voor onze bestaande klanten doen we graag iets extra’s!

Voor leerlingen die in 2015 of 2016 lessen bij ons hebben gevolgd of mee hebben gedaan aan een cursus, workshop of combidag, hebben we de besloten groep IN DE LEER BIJ MIREILLE in het leven geroepen. Dit is een besloten groep op Facebook waar we ervaringen uitwisselen, kennis delen en regelmatig een exclusief aanbod doen.

We organiseren in ieder geval drie keer per jaar het zogenoemde KENNISLOKAAL. Een dag of dagdeel waarin leren, kennis delen en gezelligheid centraal staan.

Naast deze gratis kennisdagen krijgen de leden van deze groep korting op verschillende evenementen.

Wil je lid worden van deze groep, maar ben je niet actief op Facebook? Stuur dan even een mailtje!IN ’T ZONNETJE... "EVITA"

Vanaf nu zal er in iedere nieuwsbrief een paard of een persoon in het zonnetje gezet worden. En voor deze nieuwsbrief is dat Evita!

Evita, Stal Mireille Lienden

Evita is een 10-jarige Westfaler merrie en ze is in mei dit jaar bij ons in training gekomen. Reden hiervoor is dat Evita giga op de voorhand liep en dat de eigenaresse Kirina daar met alleen les te weinig verandering in kreeg.

Evita was flegmatiek, slecht voor de hulpen en leek meer op een duikboot dan op een speedboot! De verandering die zij in korte tijd doorgemaakt heeft is geweldig! Evita is om te beginnen door onze huisvesting en vervolgens ook door de training een totaal ander paard geworden. Ze is totaal van de voorhand af, maar is ook heel scherp aan de hulp en af en toe kan ze zelfs een bommetje zijn.

Toen zeer kritische Linda van Diepen, onze vaste dierenarts en behandelaar, haar vorige week bekeek was dat de kers op de taart. Linda was enorm te spreken over de transformatie die Evita heeft doorgemaakt. Veel meer bespiering op de juiste plaatsen, totaal ander oog en super los in haar lijf. WOW!! Dat verdient natuurlijk een ere vermelding!Tot in 2017!

Voor nu wensen wij je een heel mooie, warme en liefdevolle decembermaand. En voor het volgende jaar dat al je wensen mogen uitkomen. Onze wens voor het volgende jaar is dat we in goede gezondheid dit prachtige werk, samen met jou weer mogen voortzetten.

Op naar weer een beter jaar voor de paarden!

Anja en Mireille
Stal Mireille


Je ontvangt deze mail omdat je ooit contact met ons hebt opgenomen.

Uitschrijven <<E-mail>> van deze lijst.

Ons adres is:
TAKT Academy / Stal Mireille Plagweg 16 Empe, Gelderland 7399 RN Netherlands

Telefoon:
+31 (0)6-24095482

Copyright (C) 2016 TAKT Academy / Stal Mireille Alle rechten voorbehouden.

Stuur deze e-mail door


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TAKT Academy / Stal Mireille · Plagweg 16 · Empe, Gelderland 7399 RN · Netherlands