Copy
Email not displaying correctly? View it in your browser.
Your Company

Beste, <<Land>> Ben jij ook zo toe aan de ZOMER? Als ik de temperaturen voel van afgelopen zondag, dan gaat het er eindelijk op lijken. Wat heerlijk! Ondertussen staan onze paarden al weer een aantal weken dag en nacht buiten en sinds afgelopen week ook weer op de weilanden. Wat een feest!! En het is niet alleen feest voor de paarden, ook voor ons en voor jullie! Want we hebben eindelijk nieuws te melden over onze opleidingen die na de zomer van start gaan!! Afgelopen zaterdag tijdens het Kennislokaal hebben we de leergang Technisch Trainen gelanceerd. Verder in deze nieuwsbrief lees je daar meer over.


Voeding

Veel mensen zijn steeds bewuster bezig met voeding voor zowel zichzelf als voor hun paard. Voor ons is DE specialiste op het gebied van voeding voor paarden wel Natascha Bos van de Blauwe Hengst. En wat zijn we blij en dankbaar dat we met haar mogen samenwerken!
Ze heeft al een aantal cursusdagen bij ons gegeven en er staan er nog meer op het programma.

Haar Themadag Voeding (de eerstvolgende staat gepland voor vrijdag 7 juli) moet je echt een keer bijgewoond hebben. Natascha legt je op een zeer leuke en begrijpelijke manier uit hoe het spijsverteringsstelsel van het paard werkt en wat voeding doet. Je hoort niet wat je wel en niet zou moeten voeren, je leert echt wat welke voeding doet voor je paard, zodat je ZELF keuzes kunt maken. Een aanrader!Lezing ‘Connecting the Dots’ (verbindingen leggen)

Tijdens de dissecties van Sharon May Davis (http://www.equinestudies.nl/sharon-may-davis/) hebben we Zefanja Vermeulen leren kennen. Zefanja is een leerling van Sharon en ze komt woensdagavond 21 juni weer een lezing geven. Dit keer over Connecting the Dots (verbindingen leggen). Wat is een goede beweging, wat is een bewegingsbeperking, hoe wordt de biomechanica beïnvloed? Is het paard wel altijd lichamelijk in staat om te doen wat wij van hem vragen? Nieuwsgierig naar het antwoord op deze en andere vragen? Je bent van harte welkom! Klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden. Agenda

Via deze link kun je zien wat er allemaal nog meer gepland staat de komende maanden!In de leer bij Mireille / Kennislokaal een groot succes

Afgelopen zaterdag hadden we het 3e Kennislokaal; een evenement voor vaste klanten van Stal Mireille. Voor het evenement afgelopen zaterdag waren de deuren ook voor niet-klanten open. Er waren 2 heel interessante lezingen van Linda van Diepen. Ze sprak vol passie over wat paardenwelzijn en ethiek voor haar betekenen en vervolgens gaf ze ons uitleg over Chiropractie. Wat is het? Wat doet het? En wanneer kan chiropractie jouw paard helpen?  

Vanwege de grote opkomst zijn we uitgeweken naar de ruime en mooie kantine van Lingehoeve Diergeneeskunde, alwaar we altijd welkom zijn.

Met de 40 aanwezige dames hebben we na de lezingen met elkaar nagedacht over de basisbehoeften van het paard. Iets waar we allemaal de beste bedoelingen mee hebben, maar oh zo makkelijk weer stukjes van afsnoepen.Nieuw! Leergang: Technisch trainen

Vanaf september a.s. starten we bij Stal Mireille met de Leergangen Technisch Trainen! Hoe cool is dat!? In de afgelopen jaren ben ik veelvuldig benaderd met het verzoek om een eigen opleiding te starten. Nu hebben we de (grote) stap gezet. Op drie niveaus kun je starten.

Ben jij op zoek naar een (op)rechte manier van trainen? Kom dan in de leer bij Mireille! In één of meerdere jaren kun je van Mireille den Hoed en andere topspecialisten leren hoe je je paard kunt trainen. De opleiding bestaat uit 3 jaargangen van ieder 7 x 2 dagen, theorie en praktijk. In overleg bepaal je welk niveau het beste bij je past.

Klik hier voor meer informatie!In ’t Zonnetje… “Incognito”

Incognito, alias Frits, is de mooie 8-jarige PRE van Elisa Huisman. In juli 2015 zouden Elisa en Frits 2 weken komen trainen; ze zijn nooit meer weg gegaan. Op Facebook heb ik Elisa al eens in het zonnetje gezet, nu is het de beurt aan haar knappe paard.

Frits is werkelijk een prachtige ruin die veel mee heeft. Frits heeft een heel goed en sterk achterbeen en hij is fijn werklustig. Anja traint hem nu samen met Elisa en dat is altijd weer genieten voor zowel paard als ruiter.

Frits heeft ook een minder leuke kant; als kuddeleider kan hij erg bruut zijn. Gelukkig hangt onze shetlander Sjoko regelmatig bij hem in de hals om hem af te leiden van onaardig doen tegen de anderen :).

Frits heeft in de periode dat hij nu hier staat een bizarre metamorfose ondergaan, mooi te zien op deze foto’s. Hij is een prachtig voorbeeld van wat goed management en eerlijke correcte training een paard en zijn geweldige eigenaar Elisa, kan brengen.

Wil je zelf ook ervaren wat correct trainen voor je paard kan betekenen? Boek dan eens een lesje.Privélessen

Omdat we wat problemen bleven ondervinden met het online agenda-systeem, willen we je vragen tijdelijk weer ‘ouderwets’ per telefoon (06 – 2409 5482) of mail (info@stalmireille.nl) je les in te plannen.

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van een beter en gebruikersvriendelijker systeem!


Je ontvangt deze mail omdat je ooit contact met ons hebt opgenomen.

Unsubscribe <<E-mail>> from this list.

Our mailing address is:
TAKT Academy / Stal Mireille Plagweg 16 Empe, Gelderland 7399 RN Netherlands

Our telephone:
+31 (0)6-24095482

Copyright (C) 2017 TAKT Academy / Stal Mireille All rights reserved.

Forward this email to a friend


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TAKT Academy / Stal Mireille · Plagweg 16 · Empe, Gelderland 7399 RN · Netherlands