Copy
Email niet leestbaar? Bekijk in uw browser.
logo stal mireille

Beste <<Voornaam>>

Ben je al een beetje gewend aan 2016? En aan het feit dat de dagen weer langer worden en we steeds dichter bij het voorjaar komen? Wij wel! Vol goede zin hebben we weer heel interessante, leuke en leerzame activiteiten gepland. Er zit vast ook iets voor jou bij!

Maar eerst… Heb je al een kijkje genomen op onze nieuwe website? De laatste maanden hebben we hard gewerkt aan een nieuwe look! We zijn heel blij met het resultaat en hopen dat je de site met veel plezier zult bezoeken!


Gratis lezing

tekStal_Mireille.jpgOp woensdag 10 februari en zaterdag 7 mei geef ik weer gratis lezingen over de verschillende scheefheden van het paard. Iedereen is van harte welkom!

Klik hier voor meer informatie.Cursus Klassieke Dressuur en het Rechtgerichte Paard

Zaterdag 9 april wordt weer de cursus Klassieke Dressuur en het Rechtgerichte Paard (op 1 dag) gegeven.

Tijdens deze theoriecursus leer je alle ins en outs over de verschillende scheefheden van het paard EN krijg je vele oefeningen mee om het paard in de verticale balans te herstellen. Dit aan de hand van een duidelijke PowerPoint presentatie met vele foto’s en filmpjes. Deze cursus is een must voor iedere ruiter / amazone! Klik hier voor meer informatie.Combidag Klassieke Dresssuur; Werken aan de Hand & Werken onder het Zadel

Op zondag 10 April is er een combidag klassieke dressuur, tijdens een dagdeel ga je de beginselen leren van het werk aan de hand. Voor wie er al bekend mee is, gaan we de puntjes op de i zetten. Daar waar nodig en waar het kan starten we met nieuwe oefeningen. Het werk aan de hand is een mooie afwisseling en aanvulling van de training onder het zadel. Geschikt voor; het aanleren van nieuwe oefeningen, bitwijs maken, bewust worden van balans spieropbouw voor het werk onder het zadel, revalidatietraining.

Voor meer informatie over Florien en haar bedrijf Sincerita kijk je op www.sincerita.nl

Het andere dagdeel ga je met Mireille onder het zadel of aan de longe aan ’t werk. Je leert oefeningen om je paard in zijn balans te verbeteren.
Je leert hoe nageeflijkheid hoort te voelen. Nageeflijkheid die vanuit het achterbeen ontstaat en doorstroomt over de rug, via de schoft naar de hals, de nek en de kaak.
Alles afgestemd op de mogelijkheden van jou in combinatie met je paard.

De gehele dag door kun je vragen stellen, kijken bij de andere deelnemers en genieten van in alle rust werken met je mooie viervoeter.

Meld je online aan via http://agenda.stalmireille.nl of kijk hier voor meer informatie.Open Dag, zaterdag 11 Juni

Noteer vast in je agenda! Op zaterdag 11 Juni vieren wij ons 10-jarig bestaan met een Open Dag.
Iedereen is welkom!! Uiteraard volgt tzt meer informatie.Wendy Murdoch

wendy_murdoch_05.jpgGeweldig nieuws!! Op zondag 3 en maandag 4 juli hebben we Wendy Murdoch weer in the house!! Daar zijn we heel blij mee en trots op!
In februari 2013 kreeg ik mijn eerste les van Wendy, een zg. zitspecialist uit Amerika. Geen idee wat ik kon verwachten, maar gestuurd door de steeds erger wordende pijn in mijn rechter heup… Ik kwam lyrisch thuis! Het is niet uit te leggen wat ze doet, je moet het ervaren. Maar sinds die les wil ik maar 1 ding; MEER! Daarna heb ik meerdere clinics en lessen mogen volgen EN organiseren en iedere keer weer ben ik en zijn alle andere deelnemers enorm enthousiast. Door wat ze met je doet, maar ook door haar enorme kennis en energie waarmee zie die kennis met haar leerlingen deelt.

Als je de kans hebt; she is fucking goed, het zal jou en je paard veel goeds brengen! Klik hier voor meer informatie.Ilse dag

image002.jpg Ook in 2016 zal Ilse van der Maat (www.dierinbeweging.nl) iedere 1e zaterdag van de maand bij Stal Mireille zijn. Ilse is osteopaat (ICREO), gediplomeerd Jack Meagher therapeut en heeft ook haar diploma voor Dry Needling.

Een osteopatische check is altijd gratis! Klik hier voor meer informatie!Workshop Longeren; Rechtrichten aan de enkele longe

Op zaterdag 26 maart en zondag 17 april staat weer deze leuke en leerzame longeerworkshop gepland. Tijdens deze workshop ga je je met max. 8 personen een dag verdiepen in het rechtrichten aan de enkele longe. Klik hier voor meer informatie!


Je ontvangt deze mail omdat je ooit contact met ons hebt opgenomen.

Uitschrijven <<E-mail>> van deze lijst.

Ons adres is:
TAKT Academy / Stal Mireille Plagweg 16 Empe, Gelderland 7399 RN Netherlands

Telefoon:
+31 (0)6-24095482

Copyright (C) 2016 TAKT Academy / Stal Mireille Alle rechten voorbehouden.

Stuur deze e-mail door