Copy
Stal Mireille Nieuwsbrief Augustus 2015
View this email in your browser

Stal Mireille

Nieuwsbrief Augustus 2015

Beste <<Voornaam>>,
Augustus is bijna aan z’n eind en dat betekent dat onze vakantie er bijna op zit. Wat hebben we genoten van het prachtige weer, onze dieren, familie en vrienden, van de heerlijke uitstapjes en van fijne feestjes! Uitgerust en vol goede zin gaan we er straks weer tegenaan. Er staat weer van alles gepland! We gaan van start met deze new style nieuwsbrief. Veel leesplezier!
ACTIVITEITEN 2015
Wo 16 september – Gratis lezing
Za 19 september – Combidag Irene Smeets/Mireille den Hoed
Za 26 september – Workshop longeren enkele lijn
Za 3 oktober – Combidag Ilse van der Maat/Mireille den Hoed
Zo 25 oktober – Workshop longeren dubbele lijn
Wo 28 oktober – Gratis lezing
Za 31 oktober / zo 1 november – Open Clinic Wendy Murdoch
Za 7 november – Combidag Ilse van der Maat/Mireille den Hoed
Za 21 november – Workshop longeren enkele lijn
Za 28 november – Cursus Klassieke Dressuur en het Rechtgerichte Paard
Za 5 december – Combidag Ilse van der Maat/Mireille den Hoed
Zaterdag 9 december – Gratis lezing
ONLINE AGENDA
 
Ook wij gaan met de tijd mee. Vanaf 1 september kun je zelf online je privélessen, maar ook workshops, cursussen en clinics inplannen! Het is heel simpel.
Zie je er toch een beetje tegenop? Bel gerust, dan doen we het samen! 

 
Klik hier om naar de online agenda te gaan.
EVEN VOORSTELLEN!
 
Deze 3 knappe mannen wonen sinds deze zomer bij ons:
Gabriël
De 4-jarige Bodinus x Ulft is Anja d’r nieuwe trots. Gabriël heeft met zijn 1.63 de ideale maat voor haar. Hij is klein van stuk maar met een groot hart! Als hij boeft noemen we hem Gabriëlla :-)

 
 
Sjoko
Hoe kleiner hoe ondeugender? Deze kleine man denkt dat hij alles en iedereen de les moet lezen. Geweldige shetlander! Hij heeft een belangrijke taak en wel chaperonne zijn voor de grote mannen. Dan hoeft er nooit eentje alleen op de trailer!
Great George
De eveneens 4-jarige Uphill x Burggraaf is de nieuwe topper van Mireille. Hij is groot (1.75 cm en heel massaal), mooi, super lief, heel cool in de kop en enorm meewerkend. Wat een fijn paard!
 

 
OPEN CLINIC WENDY MURDOCH
De lessen van Wendy Murdoch zijn zo verslavend dat we hebben besloten dat één keer per jaar niet voldoende is. En daarom staat er weer een Open Clinic gepland op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november!!! Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan via de online agenda.
SYMPOSIUM CENTERED & BEYOND

Op 7, 8 en 9 november in Lunteren. Een super interessant symposium dat je niet mag missen! Met lezingen en demo’s van o.a. Gerd Heuschmann (auteur Dressuur onder Vuur), Marius Schneider (Classical Dressage), Alice Naber (Eventing), Linda van Diepen (Training Ethics), Machteld van Dierendonck (Social Behavior) en vele anderen! Klik hier voor meer informatie.

Je kunt je via mij opgeven! Bij 12 inschrijvingen via mij of meer, krijgt iedereen een GRATIS kaartje voor Hofreitschule Buckeburg op zaterdagavond 7 november. Daarnaast verloot ik onder iedere 10 inschrijvingen een les op onze U-Star!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@stalmireille.nl
AANGEBODEN VOOR LEASE
Deze gave ruin Acapulco krijgt te weinig aandacht EN beweging. Zou jij graag een eigen paard willen en spreekt deze machtige jongen je aan? Voor 150 euro per maand mag je hem als jouw paard beschouwen! Accie meet zo’n 1.75, is braaf maar niet geschikt voor een beginnende ruiter. Hij kan gruwelijk lopen en geeft een machtig gevoel onder het zadel. Meer info? Neem gerust contact met ons op!
GRAAG LESSEN, MAAR GEEN EIGEN PAARD?
Onze U-Star heeft al vele mensen geleerd hoe een correct en in balans gaand paard voelt. Hij is opgeleid tot Z2 en kan zowel de beginnende, als de gevorderde ruiter veel leren!
IN DE MEDIA
Lees hier het artikel dat op BIT online verscheen over wonderpaard De Rechter.

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat je van deze nieuwsbrief vindt. Je kunt ons een berichtje sturen via onze Facebook pagina of via het gastenboek van onze website. 
Facebook
Website
Copyright © 2015 TAKT Academy / Stal Mireille


wijzig je voorkeuren of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp