Copy
Newsletter december 2016
Diese E-Mail im Browser öffnen
Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de december-uitgave van onze digitale nieuwsbrief "EUREGIOInform" met artikelen over de grensoverschrijdende samenwerking in het EUREGIO-gebied.

Als EUREGIO promoten wij de buurtaal, daarom nu eerst een paar Duitse woordjes:   

Kerzenschein – kaarslicht
Feuerwerk – vuurwerk
Silvester - oudejaarsavond

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017. Wij danken u allen hartelijk voor uw inzet voor de Nederlands-Duitse samenwerking in het afgelopen jaar!

Onze nieuwsbrief liever in het Duits lezen? Klik hier!

Toerisme-project GTI informeert over cultuur- en marktverschillen

Doel van het INTERREG-project ‘Grenzeloze Toeristische Innovatie‘ (GTI) is de ondersteuning en versterking van middelgrote en kleine toeristische bedrijven in het EUREGIO-gebied.
Lees meer
 

Krachten bundelen voor een sterke arbeidsmarkt

Op vrijdag 9 december kwamen ongeveer 140 belangstellenden in Enschede bij elkaar om samen de grensoverschrijdende arbeidsmarkt een impuls te geven.
Lees meer
 

Tentoonstelling “Grenzenloos Straffen“ in Coevorden en Lingen

De reizende tentoonstelling “Grenzenloos Straffen” heeft van 5 maart tot 18 september in het Stedelijk Museum in Coevorden plaatsgevonden. Van 8 oktober tot 26 februari 2017...
Lees meer
 

EUREGIO-Raad: Open brief tegen tolheffing

De EUREGIO-Raad heeft op vrijdag 25 november vergaderd in Groenlo. In deze vergadering is onder meer groen licht gegeven voor de uitvoering van enkele nieuwe Nederlands-Duitse projecten....
Lees meer
 

Gezamenlijke Nederlands-Duitse hoogwateroefening

Op 13 oktober 2016 stond de grensregio onder water. Dat was tenminste het scenario van de hoogwateroefening die Nederlandse en Duitse professionals samen hadden voorbereid.
Lees meer
 

EUREGIO online

U wilt weten wat er speelt in de EUREGIO, maar wilt niet wachten tot de volgende nieuwsbrief? Bezoek onze website en volg ons op Twitter  en Facebook.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Website
Website
Contact
Contact
© 2016 EUREGIO

De EUREGIO aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.
  
Nederlands-Duitse Gemeenschappelijke regeling EUREGIO, Enscheder Str. 362, 48599 Gronau, redaktion@euregio.nl, Voorzitter: mr. drs. R. G. Welten, Directeur-bestuurder: Dr. Elisabeth Schwenzow.

Uitschrijven van deze nieuwsbrief        Nieuwsbrief voorkeuren aanpassen
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
EUREGIO · Enscheder Str. 362 · Gronau 48599 · Germany