Copy
Must-read update på miljø, affaldshåndtering, arbejdsmiljø og autobranchen
Vises emailen ikke rigtigt?
Se den i din browser
Invitation til Generalforsamling 2015, Cover
ABAS Miljøservice - Din partner
God Påske - Husk at vi holder lukket skærtorsdag, lang fredag og 2. påskedag
Kære ABAS Medlem,

Foråret er over os. Selvfølgelig er vi glade for vejrskiftet, og hvad dertil hører, men vi nyder i endnu højere grad, at have ekstra travlt både ved telefonerne og ude hos jer!


I dette nyhedsbrev har vi samlet en række nyheder til dig, blandt andet kan du høre om vores kommende nye hjemmeside og et stort hemmeligt projekt, som kan få en positiv indflydelse på dit daglige arbejde. Hemmeligheden vil snart se dagens lys, og du bør glæde dig! Du har også mulighed for, at præge udviklingen af dette. Hvis det har din interesse, så læs nærmere i nyhedsbrevet, hvordan du gør. Det er din chance, for at få indflydelse. 
Til slut kan du, dine kolleger eller venner og familie også deltage i vores forårskonkurrence, hvor du kan vinde et weekendophold for to.

God læselyst og god påske. 

En hemmelighed der letter din hverdag

ABAS Miljøservice arbejder på noget nyt
Kontakt os her og få indflydelse

Det bliver nemmere - meget nemmere

En ny hjemmeside er på vej
Vores hjemmeside virker skam. Men snart kommer en helt ny, forbedret og brugervenlig hjemmeside i luften. Det bliver derfor meget nemmere for dig, at håndtere dit miljø, holde dig opdateret med viden på miljøområdet, samt relevante nyheder. Derudover, vil du også nemmere kunne få et overblik over de produkter og services, som vi kan tilbyde dig. Vi glæder os til at vise jer den.
Generalforsamling d. 20. marts

Generalforsamling

Fredag d. 20. marts afholdte vi den årlige generalforsamling. Der var mødt otte deltagere op og med fem udstedte fuldmagter var generalforsamlingen beslutningsdygtig. Foreningens regnskab for 2014 og budgettet for 2015 blev godkendt, hvilket betyder, at medlemmernes omkostninger fastholdes på det lave niveau. Derudover, blev en vedtægtsændring om reduktion af antallet af bestyrelsesmedlemmer drøftet og godkendt. Afslutningsvis drøftede generalforsamlingen udviklingen af et IT-system til miljøforhold, som flere af medlemmerne har udvist stor interesse for, hvilket ABAS Miljøservice arbejder videre med i den kommende periode.
Generalforsamlingen var også afslutningen på en epoke i ABAS Miljøservices historie. Anders Petersen - tidligere næstformand - takkede af efter 22 år i bestyrelsen. Der skal her lyde et stort tak til Anders for det store arbejde, som han har gjort gennem de mange år i bestyrelsen, samt det store engagement Anders ved enhver lejlighed har lagt i at fremme ABAS Miljøservices virke.
Vi håber, at vi i de næste år ser flere af vores medlemmer til generalforsamlingen, for det er her, at du har indflydelse på hvordan din partner på miljøområdet skal udvikle sig.  
Klik her for at læse mere om det obligatoriske energi eftersyn

De 3 vigtigste ting, når du indhenter tilbud

At indhente tilbud kan være uoverskueligt
Det seneste år, har vi set en stor udfordring i, at der på affaldsmarkedet er en række konsulenter, som tilbyder gratis rådgivning mod at få eventuelle besparelser på affaldshåndtering. Det er vigtigt, at du husker følgende:    
  1. Det er vigtigt, at du ser tilbuddene grundigt igennem, og er opmærksom på at alt er med, således at man ikke får overraskelser efterfølgende.  
  2. Husk at ABAS Miljøservice er en forening, som ejes af medlemmerne, og derfor er til for dig. Vi vil derfor gerne hjælpe vores medlemmer med at sikre, at tilbuddene er sammenlignelige med den eksisterende løsning. 
  3. Vi har hjulpet flere kunder med denne opgave, og det viser sig næsten altid, at den nuværende løsning hos ABAS Miljøservice er den billigste – så inden du laver en aftale til anden side så ring og få en konsulent fra ABAS Miljøservice på besøg. Vi er til for dig.

Vær med i konkurrencen på Facebook

Forårskonkurrence: Send et billede af dig og ABAS Miljøservice
Vær med i konkurrencen om et weekendophold for to, ved blot at følge disse 2 steps:
  1. Tag dit ABAS-selfie 
  2. Upload det til vores facebookside "ABAS Miljøservice - Vi elsker miljøet
    eller send det på mail til mc@abas.dk
Vi trækker lod om en vinder.
Konkurrencen løber t.o.m. d. 10. juni og vinderen får direkte besked. Læs konkurrencebetingelserne her. Held og lykke!
Mød os på AutoMester Messe og Bilfestival 2015
Ændrede forårs åbningstider
Invitation til Generalforsamling 2015, Cover
Share
+1
Share
Forward

ABAS Miljøservice     Uldjydevej 2, Birk     7400 Herning     Danmark

Du modtager denne email, da du er medlem af ABAS Miljøservice.  


Copyright © 2015 ABAS Miljøservice, All rights reserved.

Afmeld

Email Marketing Powered by Mailchimp


Powered by ABAS Miljøservice