Copy
Must-read update på miljø, affaldshåndtering, arbejdsmiljø og autobranchen
Vises emailen ikke rigtigt?
Se den i din browser
Nyhedsbrev Ramme
ABAS Miljøservice - Din partner

Julen nærmer sig med hastige skridt. I den forbindelse holder kontoret ferielukket fra. d. 21. december til d. 3. januar. Det er derfor rigtig vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du vil have bestilt tømning forinden. Dog skal det understreges, at vores vognmænd stadig kører ud, og at alle faste tømninger kører uændret

I dette nyhedsbrev har vi samlet en række nyheder til dig. Her kan du blandt andet læse hvordan Bilhuset Nordsjælland fik hjælp til andet end blot deres affaldsløsning. Du kan også læse om vores kommende IT-løsning, som vil kunne hjælpe autobranchen med at samle mange af de løse ender, som vi typisk ser på de danske autoværksteder. Til slut vil vi også minde dig om, at vi giver penge for dine gamle personvognsdæk. 

God læselyst!

Case: ABAS Miljøservice sparer nyt bilhus for besvær

Billede: Bilhuset Nordsjælland er glade for samarbejdet med ABAS Miljøservice
Per Falken fra Falken & Co, har sammen med Kenneth Brunsholm og Michael Kanstrup fra Helsingør Bilhus bygget det fælles 4000 kvadratmeter store bilhus i Helsingør. ABAS Miljøservice har i processen med etableringen af det nye bilhus, hjulpet med flere ting, ud over blot at løfte affaldsdelen. ABAS har stået for kommunale ansøgninger og fritagelser, tegninger til ny miljøgård, samt optimal miljørigtig håndtering af alle affaldsløsninger.

Et godt og positivt samarbejde
Per Falken opsøgte ABAS Miljøservice for at søge rådgivning til hvad der skal gøres i forbindelse med etableringen af et nyt bilhus. ”Jeg har været nødt til at gå ud og søge hjælp al verdens steder. Det er jo klart, i og med, at jeg ikke selv har gjort det her før, og ikke kender ret meget til de ting, som kommunen forlanger..."
Læs resten af den spændende case her
Billede: Vi giver 3,00 kr. pr. dæk (ved mindst 50 afhentede dæk)

E-Miljø kan hjælpe dig med de løse ender

Billede: E-Miljø på alle enheder
Vi har været ude at tage temperaturen hos flere af vores kunder, og I har taget rigtig godt imod de muligheder vores kommende nye IT-løsning snart kan give jer, og de udfordringer, som IT-programmet vil kunne hjælpe jer med at eliminere. 

Udviklingen er i slutfasen, og flere medlemmer er direkte involveret i projektet og har givet værdifulde input. 
Billede: Kontoret holder julelukket fra d. 21. december til d. 3. januar
Nyhedsbrev Ramme
Share
+1
Share
Forward
ABAS Miljøservice │ Uldjydevej 2, Birk - 7400 Herning │ Tlf. 97473885 │ www.abas.dk

Copyright © 2015 ABAS Miljøservice, All rights reserved.

Afmeld

Email Marketing Powered by Mailchimp


Powered by ABAS Miljøservice