Copy
Must-read update på miljø, affaldshåndtering, arbejdsmiljø og autobranchen
Vises emailen ikke rigtigt?
Se den i din browser
Nyhedsbrev Ramme
ABAS Miljøservice - Din partner
Julen er lige om hjørnet. Men inden julehyggen sænker sig, så har vi en masse gode nyheder til jer. Det seneste år har vi haft hæsblæsende travlt, og det vil du kunne læse mere om her.  

I dette nyhedsbrev har vi samlet en række nyheder til dig. Blandt andet kan du læse, at vi har lanceret E-Miljø, autobranchens nye IT-system, som kan hjælpe jer med at få styr på jeres miljø og arbejdsmiljø. Systemet rummer alt fra arbejdspladsvurderinger (APV) til kemikalier med overblik over både sikkerhedsdatablade (SDB) og arbejdspladsbrugsanvisninger (APB). Det er nemt, brugervenligt og billigt - fra kun 3700 kr. 
Derudover, har vi netop introduceret vores nye hjemmeside på www.abas.dk, som har fået sig et gevaldigt ansigtsløft. Nu viser siden langt bedre hvem vi er, hvad vi laver, og hvad vi kan tilbyde jer. Hjemmesiden byder på en mere overskuelig måde at komme rundt på, mere funktionel bestilling af tømning af jeres materiel, samt et mere indbydende udtryk. Derfor gør den det nu lettere for dig, at finde netop det, som du søger. 

I forbindelse med julen holder kontoret ferielukket fra og med d. 22. december til og med d. 1. januar. Det er derfor rigtig vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du vil have bestilt tømning forinden. Dog skal det understreges, at vores vognmænd stadig kører ud, og at alle faste tømninger kører uændret i hele juleferien. 

God læselyst og glædelig jul!
E-Miljø - Autobranchens nye IT-system
Præsentationsvideo af E-Miljø
Med E-Miljø kan din virksomhed skabe bedre overblik og spare tid. Du fastlægger selv ambitionsniveauet og vælger selv, hvor meget eller lidt systemet skal styre. Men uanset hvad, kan E-Miljø skabe stor værdi for din virksomhed - det kan tune din miljø-motor og få den op i omdrejninger. Dette gør det nemmere for dig at registrere, vurdere og forbedre din virksomheds miljø- og arbejdsmiljøforhold på en simpel og ukompliceret måde, samt at overholde den gældende danske lovgivning.
Er du interesseret i at høre mere om E-Miljø? 
Kontakt os på telefon 97473885 eller e-mail
info@e-miljo.dk
E-Miljø kan hjælpe dig med...
Ikon: Eftersyn af Udstyr
 • Lovpligtigt Eftersyn
 • Frivilligt Eftersyn
Ikon: Arbejdsmiljø - To Do
 • Arbejdsmiljøorganisation
 • Årlig Arbejdsmiljødrøftelse
 • Lovpligtige Uddannelser
 • Arbejdsmiljøpolitikker
 • Sygefravær
 • Ulykker
Ikon: APV
 • APV Gennemførelse
 • APV Handlingsplan
Ikon: Kemikalier
 • Produkthåndtering
 • Sikkerhedsdatablad og APB
Ikon: Affald
 • Materiel- og Fraktionsoversigt
 • Affaldsstatistik
 • Konsulenter
 • Bestil Tømning
Læs mere her
Vi har fået ny hjemmeside!
Billede: Vores nye hjemmeside
Endelig kan vi vise jer vores nye hjemmeside, som har fået sig et gevaldigt ansigtsløft. Nu viser den langt bedre hvem vi er, hvad vi laver, og hvad vi kan tilbyde jer. Hjemmesiden er bragt ind i det nye århundrede, hvor den tilmed kan tilgås nemt og overskueligt fra alle enheder – computere, såvel som mobil og tablets. På den måde, er I ikke begrænset af tid og sted. Du kan nu stå ude ved dit affaldsmateriel med din telefon i hånden, og med få klik bestille tømning af præcis det materiel, som I har behov for. 

Vi håber, at I – som os – er glade for den nye side. Har I kommentarer, ris eller ros, så er i velkomne til at sende dem på abas@abas.dk. De vil blive taget imod med stor taknemmelighed.

 
Se hjemmesiden her
Billede: Au2messe 2016

Tak for jeres store interesse til au2messe 

Tak for jeres overvældende interesse på au2messen 2016. Vi fik lov til at møde rigtig mange engagerede mennesker indenfor branchen, og vi vil gerne takke for jeres store fremmøde og gode dialoger. Især vores nyeste produkt, IT-systemet E-Miljø, blev taget overvældende godt imod. 

Og så til messekonkurrencen! Der var 34,1 kg. oliefiltre i vores container. Eigil Elboe fra Brdr. Elboe er den heldige vinder af et års abonnement af E-Miljø, og Mette Bjerre er vinderen af en tur med fart over feltet til djævleræs. Disse er kontaktet. 

Stort tak for jeres besøg på vores stand, og tillykke til vinderne!

 
Billede: ABAS mand i julekrans

Skal du have bestilt tømning inden juleferien? 


Kontoret holder julelukket fra og med d. 22. december til og med d. 1. januar, så hvis du vil have tømt dit affald, så kontakt os endeligt hurtigst muligt på telefon 97473885, eller bestil tømning af dit materiel ganske nemt på vores nye hjemmeside her

Du kan læse mere om vores åbningstider i forbindelse med julen her
Nyhedsbrev Ramme
Share
Tweet
Share
+1
Forward
ABAS Miljøservice │ Uldjydevej 2, Birk - 7400 Herning │ Tlf. 97473885 │ www.abas.dk

Copyright © 2016 ABAS Miljøservice, All rights reserved.

Afmeld

Email Marketing Powered by Mailchimp


Powered by ABAS Miljøservice