Copy
Kom Verder, samenwerken aan je gezondheid
Bekijk deze email online

Het Leefstijlplein zoekt Kom Verder Ambassadeurs 

Wilt u anderen motiveren en inspireren met uw verhaal en hen helpen bij het aanpassen van hun leefstijl? En lijkt het u wat om dit wandelend te doen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Het Leefstijlplein heeft als doel mensen, die al dan niet een chronische aandoening hebben, te informeren over aanpassen van de leefstijl. Die informatie wordt gedeeld door een Kom Verder Ambassadeur. De basis van Het Leefstijlplein is de presentatie door een Kom Verder Ambassadeur van om en nabij een kwartier. Die ambassadeur motiveert en inspireert doordat het verhaal verteld wordt van "omslag in denken en doen" én de positieve gevolgen van de aanpassing van leefstijl.

Aankomend voorjaar en zomer zijn we met het Leefstijlplein betrokken bij de Nationale Diabetes Challenge van de Bas van de Goor foundation. De Nationale Diabetes Challenge zijn wandelingen voor kleine groepjes (10 tot 20 personen) die starten bij huisartsenpraktijken op 250 verschillende plekken in het land. De wandelingen vinden meestal plaats in vroege avond, maar dit kan per locatie verschillen. Elke week vindt er één wandeling (behalve in de vakanties) plaats van ongeveer een uur, begeleid door een iemand uit de huisartsenpraktijk. Op 29 september 2018 is de grote finale in het Olympisch stadion in Amsterdam.

Informatie sessies
Op vier verschillende data in de periode van april tot en met september 2018 presenteert Het Leefstijlplein een aantal onderwerpen (modules) tijdens of vooraf aan de wandelingen. Dit gebeurt in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Op de eerste datum van de serie presenteert de Kom Verder Ambassadeur zijn of haar inspirerende verhaal. 

Van de Kom Verder Ambassadeur wordt verwacht dat u de vier wandelingen meemaakt, vooral om met de deelnemers op informele manier te kunnen praten en hen te motiveren te bewegen en goed te eten. Ook helpt u mee promotiemateriaal vooraf uit te delen en op te hangen of klaar te zetten.

Wilt u meedoen?
Wij zoeken enthousiaste Kom Verder Ambassadeurs die graag hun verhaal willen vertellen, in staat zijn om de wandelingen te maken en vooral er veel plezier aan willen beleven. Er wordt vooraf een informatie bijeenkomst voor de Kom Verder Ambassadeurs georganiseerd op een nader te bepalen plek, centraal in het land.

Wilt u meer inlichtingen of wilt u zich opgeven? Bel of mail gerust Kom Verder Ambassadeur Denis Janssen: 06 43921753 / denisjanssen@kpnmail.nl
 
Let op: aanmelden kan tot en met 15 maart 2018
Foto's: Bas van de Goor Foundation - Diabetes Challenge
Copyright © 2018 Zelfzorg Ondersteund, All rights reserved.


Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meldt u dan af van onze mailinglijst

Email Marketing Powered by Mailchimp