Copy
Nieuws van BRU Systems - Oktober 2015
View this email in your browser

Nieuwsbrief oktober 2015


De herfst heeft traag maar zeker zijn intrede gedaan. De dagen worden korter en het blijft steeds langer donker. Hoog tijd om voor extra zichtbaarheid op de werf en in het verkeer te zorgen. Wist u trouwens dat wij ook chevron markering  (rood-wit arcering) plaatsen? Bovendien zijn wij, naast de plaatsing van klassieke signalisatie, specialist in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte signalisatieborden. 
De herfst is ook het ideale moment om er op uit te trekken voor een stevige wandeling in de natuur! Met uw trouwe viervoeter uiteraard, want ook voor honden hebben wij verscheidene oplossingen voor in uw bestelwagen of auto. 
Tot slot stellen we u met plezier onze zelf ontworpen papierrolhouder voor extra dikke rollen voor.

Met VANtastische groeten,
Het BRU Systems-team

 

Val op met chevron markering

 
Goede signalisatie moet opvallen en kan levens redden. Voor de vakkundige plaatsing van chevron markering (rood-wit arcering) op de voor- en achterkant van uw bestelwagen, op kranen, containers of aanhangwagens helpen wij u dan ook graag verder.

Op maat gemaakt signalisatiebord


Voor onze klant Aquafin hebben wij een signalisatiebord ontworpen voor op een werfwagen. Het signalisatiebord bestaat uit een aluminium kader, waarop verkeersborden bevestigd zijn. Wanneer het voertuig stilstaat, kan het kader opengeklapt worden met gasveren. Tijdens het rijden blijft het frame dichtgeklapt dankzij een extra veiligheidsslot. De lichtbalk kan zowel tijdens het rijden als in stilstand gebruikt worden. Deze wordt bediend via een bedieningspaneel in het dashboard.

Oplossingen voor uw hond(en)


Wilt u het zowel u als uw trouwe viervoeter(s) zo comfortabel mogelijk maken in uw bestelwagen? Dan hebben wij enkele oplossingen voor u: 
  • Een op maat gemaakte tussenwand van gaas zorgt voor de nodige veiligheid, maar zonder verlies van contact tussen u en uw hond.
  • Last van geurtjes na een wandeling door de regen? De plaatsing van verluchting bijvoorbeeld in het dak van de bestelwagen kan soelaas bieden. 
  • Als de laadruimte van uw bestelwagen tijdens de winter te koud is voor uw dieren, kan dit opgelost worden met een Webasto verwarming.
  • Jaarlijks sterven er nog steeds vele honden als gevolg van oververhitting in de auto. Ook met het plaatsen van een airconditioning in de laadruimte van uw bestelwagen helpen wij u graag verder.

Papierrolhouder

Sinds kort beschikbaar in onze webshop: deze zelf ontworpen papierrolhouder voor extra dikke rollen tot 25 cm breed. Ontdek in onze webshop tevens onze andere hygiëne-oplossingen voor onderweg.
BRU Systems
Worktop
BRU Systems TV
Webshop
BRU Systems BVBA                                        info@brusystems.be
Koralenhoeve 8 Unit C                                      +32 3 325 30 27
2160 Wommelgem                                            www.brusystems.be
 
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
Copyright © 2015 BRU Systems BVBA, All rights reserved.