Copy
SAVE THE DATE!
Kenniscafé Sport Live!  

'Bewegen & Leren'

dinsdag 10 oktober 2017 | 16.00-19.00 uur | Stanislas College in Rijswijk
Hoe verhouden bewegen en leren zich tot elkaar? Wat is de wetenschappelijke stand van zaken op dit vlak? Wat gebeurt er inmiddels al binnen het onderwijs? Komen beleidsmakers al in beweging? Ben je benieuwd naar de antwoorden en wil je zelf ook mee praten?

Kom dan naar het Kenniscafé Sport Live! 'Bewegen & Leren' op dinsdag 10 oktober van 16.00 tot 19.00 uur in het Stanislas College in Rijswijk.

Een inspirerende talkshow met muzikale begeleiding door huisband Café du Sport, speciaal voor leerkrachten, directies en bestuurders van basis- en middelbare scholen, voor beleidsmedewerkers onderwijs, sport en gezondheid, voor onderzoekers op het gebied van bewegen en cognitie en voor aanbieders van interventies op dit gebied. 

Kenniscafé Sport Live!, een beproefd concept van Kenniscentrum Sport, wordt vanuit het project SMART MOVES! georganiseerd. 

Reserveer dit evenement vast in je agenda! En maak je interesse bekend door een e-mail te sturen naar kenniscafe@kcsport.nl. Eind augustus/begin september ontvang je een uitnodiging met informatie over het volledige programma. 

Met vriendelijke groet,
Het organisatieteam Kenniscafé Sport Live! 
namens Kenniscentrum Sport, SMART MOVES! en Stanislas College
Wat            
Kenniscafé Sport Live! 'Bewegen & Leren', met muzikale begeleiding door huisband Café du Sport

Voor wie     
Leerkrachten, directies en bestuurders van basis- en middelbare scholen, beleidsmedewerkers onderwijs, sport en gezondheid, onderzoekers op het gebied van bewegen en cognitie en aanbieders van interventies op dit gebied. ​
Waar
Stanislas College in Rijswijk

Wanneer
dinsdag 10 oktober, 16.00 tot 19.00 uur

Met medewerking van
Kenniscentrum Sport, SMART MOVES! en Stanislascollege

Contact
kenniscafe@kcsport.nl
Reserveer 10 oktober 2017 van 16.00 tot 19.00 uur alvast in je agenda
Kenniscafé Sport Live! In deze opvallende informele talkshows van Kenniscentrum Sport staat de verbinding centraal: verbinding tussen landelijk en lokaal, verbinding tussen wetenschap, beleid en praktijk, verbinding tussen het 'kleine' verhaal en het 'grote' beleid. En ook: humor en ernst, meer kennis en meer kennissen, samengesmeed met een band en bitterballen...

Kijk hier voor een video-impressie van een vorige editie van Kenniscafé Sport Live!
Wil je deze berichten niet meer ontvangen? Meld je hier af.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SMART MOVES! · van der Boechorststraat 7 · Amsterdam, Noord Holland 1081 BT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp