Copy
Nieuws van Iedereen Leest | EXTRA
Mail onleesbaar? Klik hier.

Kijk mee naar de Jeugdboekenmaand-startshow

Maandag 1 maart - 13u30 tot 14u30
vanuit hetpaleis in Antwerpen

Jeugdboekenmaand staat voor de deur! 

Op maandag 1 maart livestreamen we een feestelijke startshow vanuit de grote zaal van hetpaleis in Antwerpen. Uiteraard zijn ambassadeurs Wouter Deprez, Gerda Dendooven, Esohe Weyden, Laura Janssens en Kapitein Winokio van de partij! Kapitein Winokio zal met zijn band ook in exclusieve première het Jeugdboekenmaand-feestlied 'Boeken lezen is een feest!' brengen. Het wordt een programma van een uurtje, vol woord en beeld.

Kijken jullie ook mee?
Zet je dan voor je scherm om 13u30. Meer dan 1200 klassen hebben al aangegeven dat ze mee zullen kijken, maar uiteraard kan iedereen thuis en in de bib ook meegenieten. Wie zich wil voorbereiden op de show, kan de feesthoed alvast vouwen en de tekst van het boekenlied downloaden. Deel het Facebook-evenement gerust met al je vrienden.

Om mee te kijken volstaat het om maandag gewoon te klikken op onderstaande link. Lukt het niet om live te kijken? Geen nood, de show zal nadien nog een maand lang te herbekijken zijn. 

Veel kijk- en leesplezier! Samen maken we er een feestelijke Jeugdboekenmaand van!
Klik hier om naar de startshow te kijken
Website
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram

Foto's: (c) Michiel Devijver | Iedereen Leest

Iedereen Leest
Frankrijklei 130/4
2000 Antwerpen
t 03 204 10 00

Iedereen Leest houdt zich eraan om alle persoonlijke gegevens met de grootste zorg te bewaren en te behandelen. Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan hier uit. Je kan ook altijd je gegevens wijzigen.
Onze privacy-verklaring lees je hier.