Copy
KJV | Nieuwe titels 
Is deze mail onleesbaar? Klik hier.
Beste KJV-coördinator,
Beste begeleider,
 
Het nieuwe leesjaar komt dichterbij, de hoogste tijd dus om de nieuwe leeslijsten bekend te maken! De selectielezers hebben weer bergen werk verzet om voor elke groep frisse, aantrekkelijke en gevarieerde boekenlijsten samen te stellen. Ontdek ze nu op www.kjv.be.

Bevraging werkmodellen
Elk jaar zorgen we voor werkmodellen bij alle genomineerde boeken om begeleiders te inspireren voor de bijeenkomsten. We stelden een korte vragenlijst op om die werkmodellen nog beter afstemmen op jullie noden! Invullen duurt maar een vijftal minuten. Verspreiden jullie deze bevraging naar jullie (collega-)begeleiders? Ook van wie de werkmodellen niet gebruikt, horen we graag een mening! Alvast bedankt!

Planning en vernieuwing
De KJV-make-over komt eraan!
We zijn momenteel nog bezig met de voorbereidingen voor volgend leesjaar. Vóór de zomer krijgen jullie sowieso nog bericht met meer info over het komende leesjaar. En volgende week dinsdag lanceren we natuurlijk de volledig vernieuwde KJV! Eén wijziging ontdekten jullie wellicht al in de leeslijsten. Bij de oudste leeftijdsgroepen stappen we dit jaar over naar een selectie van 6 titels. We vingen geregeld signalen op dat de juryleden niet voldoende tijd hebben om alle boeken gelezen te krijgen door het vele werk voor school en door andere hobby’s. Dus we hopen met deze beslissing zoveel mogelijk jongeren toch de kans te geven om mee te doen én we gaan er tegelijk voor zorgen dat enthousiaste veel-lezers niet op hun leeshonger blijven zitten!

Tot volgende week! 
Griet
Facebook
Twitter
Website
Geen KJV-nieuws meer ontvangen? Schrijf je hier uit en stuur een mail naar kjv@iedereenleest.be om je account te laten verwijderen.