Copy
KJV | Update stemmen
Is deze mail onleesbaar? Klik hier.
Beste coördinator, beste begeleider,

De deadline om te stemmen nadert! Tot en met maandag 1 juni kunnen ze ingegeven worden via jullie account. We hopen dat zoveel mogelijk juryleden alle boeken hebben kunnen lezen door de verlenging van die deadline. Er zijn al heel wat stemmen binnen gekomen, maar we merken dat het er op dit moment toch wat minder zijn dan vorig jaar. Velen van jullie hebben het digitaal stemformulier aangevraagd dus we weten dat jullie jullie best doen om toch zoveel mogelijk kinderen te motiveren om te stemmen. Dank daarvoor! We willen voor de zekerheid nog even expliciet laten weten dat ook kinderen die door de lockdown niet alle boeken hebben kunnen lezen, toch mogen stemmen dit jaar. Gezien de omstandigheden lijkt het ons logisch daar soepel in te zijn want het zou jammer zijn dat ze hun motivatie hierdoor zouden verliezen. Dus geef die boodschap gerust nog door aan jullie leden.

De winnaars van dit jaar maken we op donderdag 11 juni bekend aan de hand van filmpjes met de juryleden. Hou de Facebook-groep van de begeleiders en de KJV-website in de gaten! De week nadien - van 12 tot 17 juni - roepen we uit tot 'Winnaarsweek': elke dag zetten we een KJV-winnaar extra in de kijker via onze sociale media en geven we winnende boeken weg. Volgen jullie mee?

Vele groeten,
Griet
Facebook
Twitter
Website
Geen KJV-nieuws meer ontvangen? Schrijf je hier uit en stuur een mail naar kjv@iedereenleest.be om je account te laten verwijderen.
Iedereen Leest houdt zich eraan om alle persoonlijke gegevens met de grootste zorg te bewaren en te behandelen.
Onze privacy-verklaring lees je hier