Copy
KJV | Einde leesjaar
Is deze mail onleesbaar? Klik hier.
Beste coördinator, beste begeleider,
 
TIMING SLOTEVENT GROEP 5 en 6
We puzzelen momenteel nog aan het programma voor het slotevent van groep 5 en 6 op zaterdag 9 mei in het Stripmuseum in Brussel. Het zal tegen half maart beschikbaar zijn op de site. Voor wie de uitstap wil beginnen plannen, geven we alvast mee dat het in de namiddag zal plaatsvinden, tussen 13 en 17.30 uur. Deelnemen is gratis, inschrijvingen starten wanneer het programma online staat. Jullie mogen zeker een bericht verwachten als het zover is.
Intussen weten we zeker dat we dit keer dankzij onze samenwerking met de Waalse collega’s van Prix Farniente ook een internationale auteur mogen ontvangen: Hayley Long, genomineerd in groep 6. Ze kijkt er erg naar uit onze juryleden te ontmoeten, dus we hopen op een mooie opkomst!
DOWNLOAD DE KANT-EN-KLARE ACTIVITEITEN
Op algemeen verzoek zijn de kant-en-klare activiteiten voor jullie lokale slotmomenten nu al beschikbaar op de site via deze link. We voorzien opnieuw Boekenzoektochten en quizmateriaal voor groep 1 tot 4. Voor bibliotheken die met Bibster werken voorzien we tegen begin maart Quests voor groep 3 en 4. Succes nog met de voorbereidingen!
Heb je zelf een activiteit die je wil delen met andere KJV-groepen? Bezorg ons jullie ideeën en plannen (eventueel met materialen) digitaal en wij zetten ze op de site.
Een overzicht van wanneer en waar er lokale slotmomenten zijn, vind je hier.

STEMMEN TOT 27 APRIL
Er zijn intussen al enkele stemmen binnen. De uiterste datum om ze in te dienen is 27 april. Dat doe je via je account. Op de website vind je stem- en telformulieren. Denk eraan: het favoriete boek van de juryleden komt op 1. Ook belangrijk om weten: als je de gezamenlijke top 8 van een klas doorkrijgt, vergeet dan niet te vermenigvuldigen met het aantal leerlingen dat stemde. Meer uitleg hierover en een antwoord op andere vragen over stemmen vind je hier. Toch nog een vraag? Aarzel niet om mij iets te laten weten!
De winnaars maken we opnieuw bekend met filmpjes op de site op zaterdag 9 mei.

Vriendelijke groeten,
Griet
 
Facebook
Twitter
Website
Geen KJV-nieuws meer ontvangen? Schrijf je hier uit en stuur een mail naar kjv@iedereenleest.be om je account te laten verwijderen.
Iedereen Leest houdt zich eraan om alle persoonlijke gegevens met de grootste zorg te bewaren en te behandelen.
Onze privacy-verklaring lees je hier
(c) Foto: Michiel Devijver