Copy
KJV | Deadline stemmen uitgesteld
Is deze mail onleesbaar? Klik hier.
Beste coördinator, beste begeleider,

Nieuwe timing
Deze onvoorspelbare tijden vragen uiteraard flexibiliteit. Een aantal groepen lieten ons weten dat de huidige deadline om te stemmen (4 mei) moeilijk haalbaar is, gezien de omstandigheden. Dus hebben we nu, rekening houdend met de nieuwe beslissingen van de Veiligheidsraad, besloten om de deadline nog eens uit te stellen, om iedereen zeker de kans te geven om toch mee te stemmen. De nieuwe deadline is 1 juni. Voor een digitaal stemformulier kunnen jullie nog steeds bij mijn collega Simon terecht.
De winnaars van dit jaar zullen we dan op donderdag 11 juni bekendmaken. Ook de nieuwe titels voor volgend leesjaar zullen we iets later onthullen, en wel op dinsdag 16 juni.

Digitaal feesten
- Voor wie het leesjaar feestelijk digitaal wil afsluiten met de juryleden: ARhus Roeselare deelde een geweldig stappenplan voor een Zoom-bijeenkomst.
- Daarnaast hebben ook een aantal auteurs en illustratoren filmpjes gemaakt ter vervanging van de live ontmoetingen op de slotfeesten. We verzamelen ze op de KJV-site. Ga regelmatig eens kijken, want de pagina wordt nog aangevuld.
- Denken jullie ook nog aan de oproep om vragen te bezorgen voor de auteurs die op het slotfeest voor groep 5 en 6 aanwezig zouden zijn? Het gaat om Reine De Pelseneer, Marita De Sterck, Luc Hanegreefs, Bart Moeyaert, Karen Rastelli, Bjorn Van den Eynde, Johan Vandevelde, Nico De Braeckeleer, Marloes Morshuis, Ted van Lieshout en Hayley Long. De auteurs zullen die dan beantwoorden in een filmpje. Die verzamelen we ook op de site. De vragen mail je ten laatste 4 mei naar kjv@iedereenleest.be.

Zorg goed voor jezelf en je omgeving!

Vele groeten,
Griet
Facebook
Twitter
Website
Geen KJV-nieuws meer ontvangen? Schrijf je hier uit en stuur een mail naar kjv@iedereenleest.be om je account te laten verwijderen.
Iedereen Leest houdt zich eraan om alle persoonlijke gegevens met de grootste zorg te bewaren en te behandelen.
Onze privacy-verklaring lees je hier