Copy

POINTERIN VIIKKOTIEDOTE 39/2019

Etkö näe viestiä? Avaa selaimessa.

POINTERIN SUURI HAALARIMERKKIKILPAILU

Synttäreiden kunniaksi Pointer julistaa alkavaksi Suuren Haalarimerkkikilpailun!

Pyöriikö mielessäsi vuosisadan paras vitsi, josta tulisi timanttinen haalarimerkki? Kaipaatko opiskelijan univormuusi juuri tietynlaista koristetta, eikä sellaista löydy mistään? Onko jonkun kaverisi suusta päässyt legendaarinen lausahdus, joka mielestäsi pitää saada ikuistettua historiankirjoihin… tai siis kiinni kaikkien opiskelijakollegoiden haalareihin? Vai onko sinulla kenties jopa kaveri, jonka naamataulu sopisi mielestäsi erittäin hyvin koristamaan haalariasuisten lahkeita? Vain oma mielikuvituksesi – ja tekijänoikeuslaki, mind you – on rajana!

Ehdotuksia otetaan vastaan su 6.10. saakka ja Pointerin hallitus päättää, mitkä saaduista merkkiehdotuksista toteutetaan. Voit lähettää ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@pointerry.fi (mikä muoto vain kelpaa, esim. Paint) tai tuo vaikka piirros toimistolle! Merkkiehdotusten määrää ei myöskään ole rajattu, joten voit lähettää meille niin monta ideaa kuin vain keksit. Toteutukseen pääsevien merkkien tekijöille on luvassa kertaluonteinen palkinto, sekä tietysti mainetta ja kunniaa siitä hyvästä että oma luova kädenjälki jää näkyviin opiskelijatovereiden haalarinpuntteihin! 

YRJÖNKADUN APPRO 25.9.

Muru hei takki auki, täältä tulee.. YRJÖNKADUN APPROT 2019!

Syyskuun lopussa Pori räjähtää jälleen kerran, kun Satakunnan massiivisin opiskelijatapahtuma valloittaa kaupungin! Vuorossa on JO 11. approt ja näistä kekkereistä ei menoa ja meininkiä puutu! Approkierros huipentuu Cabaretin jatkobileisiin, missä meiningistä vastaa huikea KYMPPILINJA! Aloitustapahtumassa kuullaan myös bilemusiikkia ja luvassa on pienimuotoista skabailua kilpailuhenkisimmille ;). Älä siis jää kotiin pyörittelemään saparoasi, vaan saavu suorittamaan opiskelijahistoriasi tärkein ja ennen kaikkea HAUSKIN tutkinto yhdessä kavereidesi kanssa!

Yrjönkadun Appro starttaa keskiviikkona 25.9. Porin Kauppatorilta. Lipunmyynti sekä ennakkolippujen vaihto suorituspasseihin tapahtuu klo 16 – 18:30 välisenä aikana ja kierros rykäistään käyntiin Yrjö-possun johdolla klo 18.00! Aloitustapahtumassa kauppatorilla on tiedossa kisailujen ja bilemusan lisäksi yritysten ständejä, joista löytyy vaikka ja mitä kivaa! Tuu säki paika pääl!

LIPUNMYYNTI:

Ennakkolipunmyynti tapahtuu pääosin KideApp-palvelun kautta. Saatavilla on sekä normaaleja lippuja että myös rajoitettu määrä VIP-lippuja. Ennakkolipunmyynti starttaa keskiviikkona 11.9 klo 12. TARKEMMAT LIPUNMYYNTI- JA HINTASPEKSIT TULEVAT PIAN, JOTEN STAY TUNED!

HOXHOX! Paperisia lippuja myydään myös SAMK:in kampuksella seuraavasti:

Maanantai 16.9 klo 11:30-12:30
Keskiviikko 18.9 klo 11:30-12:30
Tiistai 24.9 klo 11:30-12:30

LIPUNMYYNNIN STARTATTUA ennakkolippuja on lunastettavissa myös ma-to klo 10 – 13 ja perjantaisin 10 – 12 Pointerin toimistosta (Pohjoisranta 2, Yliopistokeskuksen aulassa).

Tutkintovaatimukset:

PORCUS PARVUS - 6 leimaa
PORCUS MAGNUS - 9 leimaa + porcus parvus suoritettuna
PORCUS GIGANTUS - 12 leimaa + porcus magnus suoritettuna
PORCUS IMMENSUS - 15 leimaa + porcus gigantus suoritettuna
PORCUS REX - 16 leimaa + porcus immensus suoritettuna

Suorituspassit vaihdetaan tutkintomerkkeihin ja jatkorannekkeisiin Porin Kauppatorilla klo 21 – 23. Seuratkaa tapahtumasivua sekä Yrjönkadun Appro-sivua tarkasti, päivitämme sinne kilpailuja sekä infoa liittyen tapahtumaan!
TYY:N EDUSTAJISTOVAALIT 2019

Äänestäminen TYY:n edustajistovaaleissa on helpoin tapa vaikuttaa ylioppilaskunnan toimintaan!

Voit myös asettua itse ehdokkaaksi!


Turun yliopiston ylioppilaskunta järjestää 1.–6.11.2019 edustajistovaalit. Edustajistovaaleissa valitaan 41 edustajaa ylioppilaskunnan vaalikelpoisten jäsenten joukosta Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon, joka käyttää ylioppilaskunnassa ylintä päätäntävaltaa. Edustajiston kaksivuotinen toimikausi alkaa tammikuussa 2020 ja päättyy vuoden 2021 lopussa.

Ehdokkaaksi asetutaan toimittamalla oikeilla tiedoilla varustettu ja allekirjoitettu keskusvaalilautakunnan vahvistama ehdokasilmoitus TYYn kansliaan.

VAALIEN AIKATAULU

Viikko 39: Vaalikuulutuksen julkaiseminen verkkosivuilla ja ilmoitustaululla

Viikko 40: Vaaliluettelon, eli äänioikeutettujen luettelon, vahvistaminen

11.10. klo 12.00 Vaalilomakkeiden jättämisen määräaika: ehdokasilmoitukset sekä vaaliliittojen ja vaalirenkaiden perustamisasiakirjat

18.10. Ehdokasyhdistelmän vahvistaminen

1.-6.11. vaalipäivät. Äänestysaika alkaa 1.11. klo 10.00 ja päättyy 6.11. klo 17.00.

6.11. Epävirallisen tuloksen julkistaminen

Vahvistettu vaalitulos julkaistaan TYYn ilmoitustaululla viimeistään 20.11.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ! LISÄÄ INFOA ON TULOSSA PIAN, JOTEN PYSY KUULOLLA!

 
SAIKUN HAALARIMERKKITORI 24.9.

Onko just sun haalareissa tyhjää tilaa muutamalle merkille? Onko kenties jollain sun kaverilla merkki jota olet halunnut jo pitkään? Tuntuuko että haalarisi kaipaavat päivitystä ennen seuraavia bileitä? Oletko vain tylsistynyt tiistaihin ja haluat tulla moikkaamaan ihmisiä?

Jos vastasit mihinkään edellisistä kyllä niin nappaa lompakko mukaan ja saavu Saikulle hommaamaan haalareihisi täytettä. Olit sitten juuri koulusi aloittanut fuksi tai jo hieman kauemmin opinahjoa käynyt fossiili niin olet tervetullut shoppailemaan.

Myyntiaika on klo 16-18. Tänäkin vuonna on mahdollista ommella merkkejä paikanpäällä.

Muista tyhjentää myös säästöpossusi, sillä kaikilla ei ole korttimaksumahdollisuutta.
TiedeAreena 2019 27.9.

Porin yliopistokeskuksen tutkijoita ja tutkimusta tutuksi tekevä TiedeAreena-yleisötapahtuma järjestetään nyt neljännentoista kerran perjantaina 27.9.2019. Ohjelmassa on mm. paneelikeskusteluja ajankohtaisista aiheista, lasten yliopistoluento, aikuisten värikylpy ja tieteen stand-upia (Science Slam). Uutuutena ovat tutkijoiden Citylinjalla pitämät bussiluennot!

Syyskuinen tiedetapahtuma huipentuu akateemiseen iltajuhlaan tohtorikulkueineen.

TUTUSTU OHJELMAAN JA ILMOITTAUDU MUKAAN!
tiedeareena.fi
TiedeAreena: Tutkijat Citylinjalla 27.9.

Porin yliopistokeskuksen tutkijat pitävät päivän mittaan luentoja Porin Linjojen Citylinjalla. Hyppää bussiin kuuntelemaan!

klo 9.05 Puuvilla-Satasairaala: Brändin rakentamisen ABC
Kati Suomi (yliopisto-opettaja, Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö)

klo 10.05 Puuvilla-Satasairaala: Donald Trump - kahden kauden presidentti?
Kimmo Ahonen (projektipäällikkö, Tampereen yliopiston Porin yksikkö)

klo 15.05 Puuvilla-Satasairaala: Yritykset ekosysteemien pyörteissä
Marko Seppänen (professori, Tampereen yliopiston Porin yksikkö)

klo 16.05 Puuvilla-Satasairaala: Autuuden ja ahdistuksen lähteillä - ystävyyssuhteet nuoruudessa
Riikka Korkiamäki (apulaisprofessori, Tampereen yliopiston Porin yksikkö)

HUOM. Normaali Citylinjan lippuhinta (1 €).
POINTERIN LAJIKOKEILU 2019: PESÄPALLO

NYT SE TULEE!! Nimittäin pitkään toivottu pesäpallo lajikokeilu.
Opiskelijoiden toiveita on kuunneltu ja nyt meillä onkin mitä parhain mahdollisuus tutustua tähän Suomen kansallislajiin. Kerää siis pesisräpsäsi kaapin pohjalta ja tule säätämään heittokätesi nappi kuntoon ensi maanantaina 30.9.

Toimitaan ilmoittautumisen suhteen niin, että klikkaa "Osallistun" linkkiä, niin tiedetään siitä, miten paljon porukkaa on tulossa pelailemaan.

Paikkana peleille toimii huikea Porin pesäpallostadion ja toimintaa meille tulee alkuun vetämään Porin Pesäkarhujen superpesisjoukkueen Henna Juka! Tulkaa siis kuulemaan Pesäkarhujen tuoreimmat fiilikset kauden päätyttyä ja päivittämään omat tietonne pesäpallon lajin salaisuuksista.

Eli:
MISSÄ: Porin pesäpallostadion
MILLOIN: maanantai 30.9. klo 18:30
MITÄ MAKSAA: NO EI MITTÄ TIETENKÄÄ
KULMA RY:N OKTOBERFEST 2019

On taas Kulman perinteisen Oktoberfestin aika! Panimoravintola Beer Hunters on valmiina, oletko sinä?

Uudistetussa Oktoberfestissä on tällä kertaa maisteltavana sekä oluita että siidereitä. Jokaiselle siis jotakin! Iltaan kuuluu myös sivistystä olutkulttuurin parissa, sekä perinteinen pubivisa! Paikan päällä tarjoillaan myös pientä naposteltavaa! Lisäksi illan aikana on muitakin leikkimielisiä kilpailuja palkintojen kera. Lisää tietoa tulossa pian!

LIPUT:
Linkki lipunmyyntiin julkaistaan Facebook-eventissä aivan pian!
NORDIC BUSINESS FORUM 2019 LIVE 9.10.
 
Nordic Business Forum 2019, tänä vuonna Helsingissä järjestettävä yksi maailman merkittävimmistä liike-elämän seminaareista lähetetään livestreamauksena Porin yliopistokeskuksessa (AUD 126) keskiviikkona ja torstaina 9.-10.10.2019.

Tämän vuoden seminaarin teemana on kasvu. Tilaisuus huipentuu jälkimmäisenä seminaaripäivänä näyttelija George Clooneyn puheenvuoroon A conversation on storytelling, branding and legacy.

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä satakuntalaisen elinkeinoelämän kanssa.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 27.9.2019 mennessä
Ilmoittaudu tästä!

Tilaisuuden järjestää Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö yhteistyökumppaneineen. Lisätiedot: kimmo.laakso@utu.fi
OPISKELUN SANKARIT KOOLLE! YLIOPISTO TARVITSEE TEITÄ!

TYY hakee 92 opiskelijaa tekemään yliopistosta entistä paremman paikan opiskella ja elää. Opiskelijaedustajia yliopiston hallintoon haetaan 17.9.-16.10.2019.

Opiskelijoilla on yhdessä muiden yliopistolaisten kanssa lain suoma oikeus osallistua yliopiston päätöksentekoon. Tänä syksynä valitaan ne opiskelun asiantuntijat, jotka edustavat meitä yliopiston päätöksenteossa seuraavat kaksi vuotta. Tunnusta sisäinen hallintosankari ja hae parantamaan yliopistoa, kannusta myös kaveri mukaan.

Opiskelijaedustajia haetaan seuraaviin toimielimiin (linkit vievät virallisiin hakukuulutuksiin):
 
Hakemaan pystyt täyttämällä lomakkeen TYYn nettisivuilla.

“It’s not who I am underneath, but what I do that defines me.” - Batman
 

UUTISET


Etkö ole vielä Pointerin jäsen? Liity kätevästi tästä linkistä ja lataa samalla Slice-mobiilikortti kännykkääsi!

YTHS tiedottaa: Porin YTHS:n toimipisteen terveydenhoitajan vastaanotto on suljettu ke 25.9 ja to 26.9.2019. Kiireellisissä sairastapauksissa opiskelijat voivat ottaa yhteyttä lääkärien keskitettyyn ajanvaraukseen Porissa 02-621 5000. Kyseisiä palveluja käyttäessäsi, muista näyttää voimassaoleva opiskelijakorttisi ja muista kertoa kuuluvasi YTHS:n terveyspalvelujen piiriin.

Opiskelijoiden POP UP luennot TiedeAreenassa 27.9., katso lisätiedot sähköpostistasi ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Ilmoittaudu mukaan TiedeAreenan iltajuhlaan tästä! Myös opiskelijat ovat tervetulleita mukaan! Ilmoittaudu 23.9. mennessä

Ura Yrittäjänä -lounas torstaina 10.10. - ilmoittaudu mukaan täältä 1.10. mennessä!

Junction 2019 - Euroopan suurin hackthon-tapahtuma Espoon Otaniemessä 15.-17.11. - hae mukaan täältä 6.10. mennessä!

CampusMowe - Syyslukukausi alkaa! Tsekkaa Porin ryhmäliikunta- ja palloilukalenteri sekä muut hyvinvointi- ja liikuntapalvelut täältä!

Prizztech järjestää syksyn aikana some-koulutuksia - katso lisätiedot verkkosivuilta ja tallennelinkki verkkoseminaariin Sosiaalisen median ajankohtaiskatsaus täältä!

Uusi opiskelija, osta Ravintola Sofian lounaslippuja, nopeutat maksamista ja jonon liikkumista - kysy lisää Sofian henkilökunnalta!

Lue uusin Pointti verkossa!

Uusi opiskelija, ano opiskelijan sähköavainta täältä!

Säikeitä 2019 -lehti on ilmestynyt!

Tsekkaa syksyn Prizztechin Minustako yrittäjä -infojen aikataulut täältä.
 

AVOIMET TYÖPAIKAT


Asiakaspalvelija | Hae tästä!
UCPori Career & Coaching

UCPori C&C on kaikille Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille tarkoitettu mentorointiohjelma, jonka tavoitteena on antaa uusia näkökulmia omien tavoitteiden pohdiskeluun sekä tukea urasuunnitteluun ja työnhakuun.

UCPori Career&Coaching on opiskelijoiden, liike-elämän asiantuntijoiden ja yrittäjien kontaktifoorumi, jossa kokeneet liike-elämän johtavissa asiantuntijatehtävissä vaikuttaneet mentorit haluavat aidosti jakaa omia kokemuksiaan ja olla avuksi opiskelijoille.

C&C LYHYESTI

  • lukuvuoden (lokakuu-huhtikuu) kestävä ohjelma
  • antaa uusia näkökulmia omien tavoitteiden pohdiskeluun sekä tukea urasuunnitteluun ja työnhakuun
  • mentoreina Prizztechin kokeneet mentorit
Tsekkaa lisätiedot ja hae mukaan täältä!
 

TAPAHTUMAT


24.9. Saikun Haalarimerkkitori | 16-18

25.9. Yrjönkadun Appro

27.9. TiedeAreena

27.9. Filosofia goes Kapakka ja Science Slam | KulttuuriKulma| 18:00-20:30

30.9. Pointerin lajikokeilu: Pesäpallo | Porin pesäpallostadion | 18:30

9.10. Oktoberfest | Beer Hunter's | 18:00

10.10. Hämeenkadun Appro | Tampere

16.10. Pointerin Bändi-ilta

31.10. Ganalin Helmen Appro | Rauma

1.-6.11. TYY:n Edustajistovaalit
Facebook
Instagram
YouTube
Email
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Pointer ry · PL 181 · Pori 28100 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp