Copy
Vi styrker ressourcerne hos grønlandske børn
Hvis du ikke kan se billederne så klik her
I Foreningen Grønlandske Børn arbejder vi for grønlandske børn og unges ret til et godt børneliv med mulighed for en positiv udvikling. Et godt børneliv indbefatter blandt andet muligheden for trygge og udviklende fællesskaber. I dette nyhedsbrev kan I møde Laila fra projekt "Et Bedre Liv i Danmark". Laila har fundet sin helt egen vej ind i et stærkt fællesskab. Læs mere om Lailas vej og se filmen om Laila.
De bedste hilsner generalsekretær Puk Draiby

Unge i Sapiik vælger uddannelse


Sapiitsumik Siunissaq er nyeste gren i mentorprojektet Sapiik.  Sapiitsumik Siunissaq er for unge, der har afsluttet 10. klasse og endnu ikke er kommet i gang med en ungdomsuddannelse. Nivi Egede Lund er projektmedarbejder i Qaqortoq og har sammen med de unge opnået overbevisende resulater.

Læs mere

Lektiehjælp booster børnene

Hver torsdag er der lektiecafé for børnene i "Et bedre Liv i Danmark" i København. Lektiecaféen handler om at styrke børnene generelt. Når man bliver bedre til skolearbejdet, frigiver det ressourcer, man kan bruge til andre ting, siger projektmedarbejder Malene Bruun.
Læs mere

Laila er ikke længere en stille pige

For to år siden var Laila en stille pige. Det er hun ikke længere. Laila og hendes mor er blevet en del af et stærkt netværk i projektet "Et Bedre Liv i Danmark" - og så er Laila startet til cheerleading.
 
Læs mere

Mere om Laila: Se filmen om Lailas dag

"Man bliver smidig og stærk, men fællesskabet med de andre fra holdet er alligevel det bedste".  Laila kvalificerede sig sammen med sit hold sig til DM i cheerleading. Vi var med og lavede en lille film om Lailas dag.
Se filmen

Film om forældreskab turnerer i Grønland

Undervisningsfilmen ”Ikioqatigiitta?/Skal vi hjælpes ad?" turnerer i Grønland. Torsdag den 31. marts var turnéen kommet til Ilulissat, hvor 56 fagfolk så filmen og deltog i en workshop om det gode forældreskab.
 
Læs mere
ÅRSMØDE I FORENINGEN GRØNLANDSKE BØRN
Der er årsmøde den 26. maj, og alle medlemmer  har modtaget en invitation med posten. Som noget nyt kan du også komme med, selvom du ikke er medlem. Kom bl.a. og mød børnetalsmand i Grønland, Aviäja Egede Lynge, som vil fortælle om de udfordringer, der er i Grønland. 
 
Vil du med til årsmøde?
Tip en ven
Share
Forward
Du er også velkommen til at følge os på facebook
Facebook
Facebook


FGB - styrker sårbare grønlandske børn og ungeForeningen Grønlandske Børn  Balders Plads 1  2200 København N  Telefon: 3585 8330  fgb@fgb.dk

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater din profil

Copyright © 2016 FGB - Foreningen Grønlandske Børn, All rights reserved.