Copy
Vi styrker ressourcerne hos grønlandske børn
Hvis du ikke kan se billederne så klik her
”2016 er børnenes år”. Sådan lød den vigtige udmelding fra landsstyreformand Kim Kielsen i årets nytårstale. Vi i Foreningen Grønlandske Børn glæder os naturligvis til samarbejdet om netop dén opgave, ligesom vi glæder os over, at vores nye korps af børnebisiddere, Najorti, kunne tage fat på arbejdet fra starten af det nye år. Læs mere om initiativet i dette nyhedsbrev.
De bedste hilsner generalsekretær Puk Draiby

Vores børnebisiddere er nu i gang i Grønland

Børn og unge skal have en større stemme i deres egne socialsager. Det har de fået med Najorti, som vores korps af børnebisiddere kaldes. Børn i Nuuk er de første, som har fået glæde af tilbuddet. Børnetalsmand Aviâja Egede Lynge kalder indsatsen "banebrydende vigtig".

Læs mere

Vi øger mandskabet i Nuuk


"De fleste af vores indsatser foregår i Grønland, så det er helt naturligt at styrke vores tilstedeværelse i Nuuk. Ved at styrke organisationen i Grønland er ambitionen at nå flere børn og unge og nå dem bedre”, siger generalsekretær Puk Draiby, efter at David Randa (billedet) er blevet en del af vores faste team i Nuuk.
Læs mere

FGB til nye socialrådgivere: Sådan får I øje på de usynlige børn

Mere end 100 unge mennesker er samlet i auditoriet på Metropol på Kronprinsesse Sofies vej på Frederiksberg. Det er onsdag, og det er anden uge på socialrådgiverstudiet, og Foreningen Grønlandske Børn står for undervisningen de næste to en halv time.
 
Læs mere

Kolonierne er vejen til gode venner - og bedre integration

I ”Et Bedre Liv i Danmark” har vi haft besøg af Pernille Birkner Bro, som er sociologistuderende ved Aalborg Universitet. Det blev der en opgave ud af. ”At være grønlandsk barn i Danmark” hedder den og er en undersøgelse af, hvad weekendkolonierne betyder for børnene i ”Et bedre liv i Danmark”.
 
Læs mere

Få igen grønlandsk guld om halsen

Tilbage i 2013 fik vi fremstillet kædevedhæng af guld udvundet i Nalunaq-minen i Sydgrønland. Det blev en kæmpe succes, og smykkerne af det grønlandske guld blev hurtigt solgt. Mange måtte gå forgæves. Men slipsenålene af samme guldportion og med samme motiv var knapt så populære. Så dem har vi fået skabt om, så vi igen kan tilbyde de - allersidste - fine kædevedhæng.
Læs mere
Ophørsudsalg! Den 18. marts lukker vi vores webshop. Kig forbi inden lukketid og gør et kup. Både t-shirts og håndledsvarmere fås nu til halv pris.
 
Besøg webshoppen
Tip en ven
Share
Forward
Du er også velkommen til at følge os på facebook
Facebook
Facebook


FGB - styrker sårbare grønlandske børn og ungeForeningen Grønlandske Børn  Balders Plads 1  2200 København N  Telefon: 3585 8330  fgb@fgb.dk

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater din profil

Copyright © 2016 FGB - Foreningen Grønlandske Børn, All rights reserved.