Copy
Vi styrker ressourcerne hos grønlandske børn
Hvis du ikke kan se billederne så klik her
Sommerferien er forbi, og i Foreningen Grønlandske Børn er vi tilbage i arbejdstøjet. Også skolerne har åbnet dørene for store og små børn, og der står læring og investering i fremtiden på skoleskemaet. I Foreningen Grønlandske Børn har vi fokus på uddannelse, men kender også betydningen af at skabe frirum med omsorg og leg. I dette nyhedsbrev kan du læse om vigtigheden af begge indsatser. God fornøjelse!
De bedste hilsner generalsekretær Puk Draiby

Fire fede uger i Nanortalik

Det er tredje år Bebbie Petersen er frivilligleder på sommercamps for Foreningen Grønlandske Børn. I år gik turen til Nanortalik, hvor der var Camp Nuan. Det var fantastisk - og hårdt arbejde, fortæller hun.
Læs mere
Se flere billeder
Sommerferien er slut, og for nogle er det allerførste dag i skolen. Det er en stor dag med forventninger til fremtiden. Men alt for mange børn fortsætter ikke videre i uddannelsessystemet og taber i kampen om gode job- og fremtidsmuligheder.
Læs mere

Eftermiddagsmøde om arv og testamenter


Vi har inviteret advokat Peter Sindal Lundsberg til at komme og fortælle om muligheden for at betænke en velgørende organisation i sit testamente.

Kom med til eftermiddagsmøde torsdag den 6. oktober.
 
Læs mere og tilmeld dig

Sommerlejr-liv: Badeture og nye venner


30 grønlandske børn fra hele Danmark var på sommerlejr den første uge i juli. Børnene kom hjem fyldt op af nye indtryk, oplevelser - og nye venner.
Læs mere
Tip en ven
Share
Forward
Du er også velkommen til at følge os på facebook
Facebook
Facebook


FGB - styrker sårbare grønlandske børn og ungeForeningen Grønlandske Børn  Balders Plads 1  2200 København N  Telefon: 3585 8330  fgb@fgb.dk

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater din profil

Copyright © 2016 FGB - Foreningen Grønlandske Børn, All rights reserved.