Copy
Vi styrker ressourcerne hos grønlandske børn
Hvis du ikke kan se billederne så klik her
I Foreningen Grønlandske Børn er vi glade for film, der kan åbne døren til de svære debatter. Vores nyeste er en film om det gode forældreskab. Den kan du læse mere om i dette nyhedsbrev. Husk også, at du kan se hele filmen på vores website.
Med ønsket om en glædelig jul, generalsekretær Puk Draiby

Stærkt samarbejde blev til ny film

Ikioqatigiitta?/Skal vi hjælpes ad?”er titlen på en ny grønlandsksproget undervisningsfilm om forældreskab. Filmen blev lavet i samarbejde med fagfolk i Qaqortoq. "Der er behov for dialog og fokus på emnet", siger Jørgen Wæver Johansen, borgmester i Kommune Kujalleq. 
Læs mere

Se video: Forældrefilmen på turné 

"Ikioqatigiitta? / Skal vi hjælpes ad?" var på tour i Nuuk og Qaqortoq og blev præsenteret for fagfolk, der møder børn i deres arbejde. Vi fik lavet en video fra filmvisning i Nuuk - Se med, den varer to minutter.
Se videoen

Grønlandske børn inviteret til juletræsfest

Julen fejres med manér for de 160 børn og deres familier, som er med i vores mødregrupper Anaanat og indsatsen Bedre Liv i Danmark.

 

Læs mere

Første kuld børnebisiddere er klar

Najorti er navnet på et børnebisidderkorps, der skal tale børnenes sager. Første hold er netop udklækket og er klar til at gå i gang med arbejdet.
Læs mere

FGB-medarbejdere i Aalborg hædres for deres indsats


Prisen som "årets børneforkæmper" i Aalborg gik i år til vores to projektmedarbejdere Phoebe Rafaelsen og Lone Holmen. Det var Red Barnet Aalborg, der uddelte den fornemme pris, og anledningen var FN´s børnerettighedsdag den 20. november. Prisen blev givet for "den ekstraordinære indsats for børn og unge i Aalborg Kommune".

Stort tillykke til Phobe og Lone!
Læs mere
Find os til  julemarked i Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, København K, lørdag 12. december klokken 11.00 - 16.00 og søndag 13. december klokken 11.00 -17.00. Der er mere end 20 stande, og i vores stand kan du blandt andet købe T-shirts, håndledsvarmere og til og fra-kort til julens gaver. Overskuddet fra salget går ubeskåret til foreningens arbejde.
 
Støt os
Tip en ven
Share
Forward
Du er også velkommen til at følge os på facebook
Facebook
Facebook


FGB - styrker sårbare grønlandske børn og ungeForeningen Grønlandske Børn  Balders Plads 1  2200 København N  Telefon: 3585 8330  fgb@fgb.dk

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater din profil

Copyright © 2015 FGB - Foreningen Grønlandske Børn, All rights reserved.