Copy
Vi styrker ressourcerne hos grønlandske børn
Hvis du ikke kan se billederne så klik her
Vi er netop kommet hjem fra Folkemøde, og vi er helt høje af den gode stemning. Partier, foreninger og organisationer satte emner på dagsordenen, og debatterne stod i kø. I Foreningen Grønlandske Børn inviterede til debat under den provokerende titel: "Du er for kvik til at være grønlænder". Læs mere om hvordan det gik i dette nyhedsbrev, hvor Pia også fortæller om nogle af de fordomme, hun møder som grønlænder i Danmark. Tak fordi du Iæser med og rigtig god sommer!
De bedste hilsner generalsekretær Puk Draiby

Debat om fordomme: "Du er for kvik til at være grønlænder"

Foreningen Grønlandske Børns inviterede til debat på Folkemødet. Titlen på debatten er en kommentar, man kan møde som grønlænder i Danmark. Dét der er ment som en kompliment dækker over forforståelser og fordomme. "Lad os møde hinanden mere åbent og nysgerrigt", lød det fra debattørerne.
 
Læs mere

Fri mig for fordommene

"Jeg var anderledes end mine klassekammerater. Jeg kom fra en socialt udsat familie - og så var jeg grønlænder". Modgangen har gjort Pia stærk. Læs hendes historie.
 
Læs mere

Folkemødet var en succes

"På trods af de flere tusind debatarrangementer på Folkemødet, trængte vi igennem med vores budskaber", vurderer generalsekretær Puk Draiby.
 
Læs mere
BLIV MEDLEM AF FORENINGEN GRØNLANDSKE BØRN
Dit medlemsskab gør en forskel for grønlandske børn og unge i Danmark og i Grønland. Du kan også donere et bidrag til foreningens arbejde. Send en donation på MobilePay. Telefon: 5164 7064
 
Bliv medlem
Tip en ven
Share
Forward
Du er også velkommen til at følge os på facebook
Facebook
Facebook


FGB - styrker sårbare grønlandske børn og ungeForeningen Grønlandske Børn  Balders Plads 1  2200 København N  Telefon: 3585 8330  fgb@fgb.dk

Frameld dig nyhedsbrevet    Opdater din profil

Copyright © 2016 FGB - Foreningen Grønlandske Børn, All rights reserved.