Copy
Mixtumin uutiskirje, tammikuu 2021

Kevään 2021 kurssit ja koulutukset edulliseen tarjoushintaan!

Super-etätarjous

Tarjoaamme kaikki kevään 2021 koulutukset ja kurssit etätarjoushintaan! Toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi koulutukseen. Muista, että paikkoja on vain rajoitetusti.

Keväällä 2020 aloimme tarjoamaan Korona-pandemian myötä etäkoulutusvaihtoehtoja velhon lähikursseista. Etäkoulutukset otettiin hyvin vastaan ja kurssilaiset olivat koulutusjärjestelyihimme erittäin tyytyväisiä. Etäkurssien ja hyvän palautteen innoittamana lanseerasimme syksyllä 2020 Super-etätarjouskampanjan, joka oli kovin koulutustarjouksemme koskaan. Nyt kevätkaudella 2021 jatkamme edelleen kovien tarjousten tarjoamista ja osa kevätkauden kursseista on yhä saatavilla tähän samaan Super-edulliseen hintaan!

Lue koko artikkeli täältä: https://mixtum.com/kevaan-2021-kurssit-ja-koulutukset-edulliseen-tarjoushintaan/

Kevään 2021 koulutukset pidetään pääasiassa etämuotoisina

Korona-pandemian jatkuessa olemme päätyneet pitämään kaikki kevään avoimet koulutukset etämuotoisina. Etäkoulutukset on otettu erittäin hyvin vastaan ja niitä on jopa toivottu lisää. Järjestimme syksyllä 2020 kyselyn, jossa kyselimme mielenkiintoa etäkursseja kohtaan. Etäkursseista oltiin hyvin kiinnostuneita, vaikka erityisesti tietyissä koulutusaiheissa kannatusta löytyi myös edelleen perinteisiä lähikursseja kohtaan. Korona-tilanteen takia kevään 2021 koulutukset järjestetään joka tapauksessa etämuotoisina.

Jos haluat kouluttajan fyysisesti paikan päälle, kannattaa tiedustella omaa yksityiskoulutusta, joka voidaan järjestää suoraan omalla työpisteelläsi! Toki oma yksityiskoulutus voidaan järjestää myös etänä verkon välityksellä.

Etäkurssille voi osallistua paikasta riippumatta - tarvitset vain oman tietokoneen ja nettiyhteyden

Mixtumin järjestämä etäkoulutus on hyvin samanlainen koulutuskokonaisuus, kuin lähikoulutus – se vain tapahtuu verkon välityksellä. Kurssilaisten ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle, vaan koulutukseen voi osallistua suoraan omalta työpisteeltä. Etäkoulutusta varten tarvitset vain oman tietokoneen (PC tai Mac), koulutuksessa käytettävän sovelluksen ja nettiyhteyden. Huomaathan, että monista sovelluksista on saatavilla joko kokonaan ilmainen versio tai vähintäänkin ilmainen kokeiluversio, joten sinun ei tarvitse välttämättä ostaa aitoja ohjelmistolisenssejä koulutusta varten. Myös kurssien harjoitusmateriaali on pyritty tekemään niin, että se ei vaadi kurssilaisilta mitään super-tehokasta tietokonetta, vaan toimisi myös hieman vanhemmillakin laitteilla.

Kevään 20201 kurssitarjonta

Kurssikalenterista löydät kaikki kevätkaudella 2021 pidettävät velhon kurssit. Meille voi myös esittää toiveita uusien kurssien ja kurssiaiheiden osalta ja pyrimme niitä myös huomioimaan. Tämän takia kalenteriin voi tulla muutoksia tai lisäyksiä. Muistathan myös, että mikä tahansa asia askarruttaakin niin voit ottaa meihin yhteyttä.
Siirry kurssikalenteriin
Ota yhteyttä
Copyright © Mixtum

Tarkoituksemme ei ole tukkia sähköpostiasi. Julkaisemme vain harvakseltaan (ja vain silloin kun meillä on oikeasti kerrottavaa) mielenkiintoisia uutisia, kilpailuja ja mahtavia tarjouksia. Jos et halua kuulla näistä eduista, olet vapaa poistumaan postituslistalta.

päivitä yhteystietojasi | poistu postituslistaltaEmail Marketing Powered by Mailchimp
Mixtum Mixtum
Sähköposti Sähköposti
Facebook Facebook
Twitter Twitter