Copy
In deze nieuwsbrief vind je een kerstgroet en al onze goede voornemens voor 2015.
Bekijk deze email in je browser


Stichting De Geboortenis wenst jou
en je dierbaren

 
Lichte Kerstdagen
 
en een
 
Verbindend Nieuw Jaar!
Afgelopen jaar hebben wij met Hart en Ziel gewerkt aan de vervulling van onze wens; de realisatie van een duurzaam integraal centrum voor Geboorte. In 2015 gaan we hier mee door en zullen wij naar buiten treden met een aantal bijzondere evenementen! In deze nieuwsbrief lichten wij alvast een tipje van de sluier op. Heb je tijd en ben je nieuwsgierig naar het hele verhaal?
Lees hier dan verder >>>

Wat staat er nog meer te gebeuren...?

Nieuwe website

Vanaf nu ben je van harte welkom op onze nieuwe Website: www.geboortenis.nl !

Hier vind je informatie voor zwangeren en stellen met kinderwens, vind je zorgprofessionals die aangesloten zijn bij het Geboorteplatform Zutphen en lees je meer over onze bijzondere projecten.
 

Zutphen Bevalt!

In april gaat het festival Zutphen Bevalt van start met een spannend educatieprogramma voor jongeren, inspirerende lezingen, workshops, een filmserie i.s.m. Luxor en nog veel meer.

Centraal in Zutphen Bevalt staat de foto-expo BIRTH DAY van Lieve Blancquaert. Hiermee brengen we niet alleen een bijzondere foto-expositie naar Nederland, maar nodigen we onze relaties uit om tijdens het festival Zutphen Bevalt kennis te maken met de visie en het integrale zorgconcept van De Geboortenis.

Hulp gevraagd!
Wil jij ook je steentje bijdragen aan De Geboortenis en BIRTH DAY?
Wij zoeken vrijwilligers die tijdens de voorbereidingen en gedurende Zutphen Bevalt kunnen helpen met flyeren, opbouwen, afbreken, panelen timmeren en nog veel meer. Lees op onze site meer>>>

Vrouwfunding

In februari lanceren wij de CrowdFunding Campagne 'Vrouw-Funding’. Hiermee nodigen wij je uit om alvast je toegangskaarten te kopen voor BIRTH DAY en te profiteren van gave kortingsacties.

BIRTH DAY is de bijzondere foto-expositie die van 8 mei - 28 juni 2015 te zien zal zijn in Zutphen.

We hopen dat je deze crowdfundingscampagne met je netwerk wilt delen zodat we er samen een succes van kunnen maken! In een volgende nieuwsbrief hierover meer...

#BirthDayNL

BIRTH DAY is het resultaat van een intensieve reis rond de wereld van Lieve Blancquaert.
Van de meest afgelegen dorpen tot in de mondaine wereldsteden fotografeerde ze bevallingen. Ze zocht antwoord op de vraag wat het betekent om op een bepaalde plaats in de wereld geboren te worden.

Onder de subtitel ‘Hoe de wereld zijn kinderen verwelkomt’ is in mei en juni 2015 de foto-expositie te zien op drie locaties in Zutphen.

Vanaf midden mei zendt de VPRO de documentaire ‘BIRTH DAY’ op TV uit. Bekijk de pakkende trailer:
 
Trailer BIRTH DAY
Wij verheugen ons op een mooi jaar. Een jaar waarin wij helder en doeltreffend naar buiten willen treden, waarin wij vele vruchtbare zaden willen zaaien en ons graag verbinden met jou en jouw netwerk.

Wij hopen dat er vele handen ineen geslagen worden om van BIRTH DAY een succes te maken en de realisatie van De Geboortenis dichterbij te brengen.

Ook streven wij naar een jaar waarin wij zo veel mogelijk zwangere vrouwen en hun partners hopen te mogen inspireren, aanmoedigen en bekrachtigen zodat zij vanuit vertrouwen en veiligheid hun kinderen welkom kunnen heten.

Graag ontmoeten wij jou opnieuw in 2015!

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
PS:

Wil jij De Geboortenis en BIRTH DAY meer naamsbekendheid geven? Gebruik dan #BirthDayNL en @geboortenis op Twitter en Facebook als je onze info deelt en nodig je vrienden uit om zich aan te melden voor de nieuwsbrief op de
site!

Alvast Bedankt!
Copyright © 2014 Stichting De Geboortenis, All rights reserved.


uitschrijven    inschrijving updaten
Email Marketing Powered by Mailchimp