Copy
Hoe open ik mijn Hart. Het antwoord vindt je in mijn nieuwe boek Heart Waves open up to your Heart potential.
View this email in your browser

Ronald Martens
     Brief van
Ronald Martens

NOVEMBER 2014

Hart Golven

Als therapeut en hoog gevoelige persoon begeleid ik al vele jaren hoog sensitive personen.
Vanuit deze begeleiding is een succesvolle methode ontstaan om deze mensen goed vanuit zichzelf te laten leven. 
Vanuit mijn Hart kwam de aanzet om met deze goede resultaten een boek te schrijven, Heart Waves, open up to your Heart potential. Hierdoor kunnen ook andere mensen bij hun Hart komen en zelf die richting geven aan hun leven die ze eigenlijk het liefste willen.
Het schrijven van het boek is een heel proces geweest. Ik ben dankbaar dat mijn Hart mij de inspiratie heeft gegeven en op momenten een vreugdevol gevoel van iets moois te schrijven. Het Hart levert de inspiratie en met het verstand en de emoties als brandstof kunnen mensen boven zichzelf uit groeien. Dat is zo voor ieder mens.
Open het Hart, transformeer jezelf zodat je een fijner leven leidt en je doelen behaald. De kracht van het Hart leidt je naar het Hier en Nu. De enige plaats en tijd waar je kunt leven en doen.

Met de kracht van het Hart kun je een voorbeeld zijn voor anderen, je kunt je omgeving inspireren en nog veel meer. Ik heb tot doel gesteld de mogelijkheden van het Hart verder uit te diepen en meer toepassingen te creëren. Ik weet al dat het Hart het goede doet en kan doen op vele vlakken van het leven. In jou privé leven en ook je werk. Er zijn nog meer toepassingen mogelijk. Die zou ik graag voor jou willen vinden.

Wij zijn allemaal verbonden vanuit het Hart. Met de wonderen van de techniek kan een ieder een ander van Heart Waves op de hoogte brengen. Wens jij een ander voorspoed toe en richting in het leven, laat het die ander weten dat er iets is dat dat kan geven.
Share
Tweet
Share
Forward
Het Hart leeft, altijd! De kracht verborgen in het Hart geeft leven, ook waar dood op de voorgrond treedt, komt leven toch weer naar voren. Een steeds opnieuw herhalend proces van creatie. Het is ooit heel klein begonnen in jouw Hart en ook mijn Hart, in ieders Hart. Ontdek je eigen Heart Waves en wie weet ontdek jij hoe dat zit met die oorsprong. Je zult zeker heel dichtbij komen.
Heart Waves is hier te vinden
FB
FB
LinkedIn
LinkedIn
Email
Email
Website
Website

Weet jij dat ...

de website in het Engels is geschreven. Met een tool als Google translate kun je het in het Nederlands lezen.

er meer is te vinden voor lezers en geïnteresseerden van het boek

In de website van inspiratio.com zijn er artikelen voor lezers en geïnteresseerden van Heart Waves.

er testen zijn voor gevoelige of 'comfortabel ongevoelige' mensen

Ben jij hoog gevoelig of wellicht 'Comfortabel ongevoelig' of ken jij mensen die dat zijn? Hier kun je het testen..
Copyright © 2014 inspiratio.com, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp