Copy
jaargang 8, editie 2
open de nieuwsbrief in je browser
Vleesverkoop in de potstal

Donderdag 16 maart is er weer verkoop van Fries Roodbont vlees.  Tussen 15.00 en 18.00 uur bent u van harte welkom in de potstal. Naast het standaardpakket van ± 5 kg (€ 65,-) kunt u ook uw eigen pakket samenstellen en bestellen.
Er is keuze uit: kogelbiefstuk (€ 32,00/kg), ribeye (€ 21,00/kg), Hollandse biefstuk (€ 19,00/kg) bieflappen of dikke lende (€ 15,75/kg), sucadelappen, vinkenlappen, runderlappen, soepvlees of hacheevlees (€ 14,90/kg), rollade (€ 15,75/kg), hamburgers of verse worst (€ 11,90/kg), ongekruid gehakt (€ 10,25/kg), ossenstaart (10,50/kg) en rundervinken (€ 1,60 per stuk).

Bestellingen kunnen uiterlijk tot dinsdagavond 7 maart 22.00 uur per mail worden doorgegeven. Wilt u duidelijk aangeven hoeveel u van welke vleessoort wenst. Bent u niet in de gelegenheid om het vlees op 16 maart op te halen, dan is bestellen alleen mogelijk in overleg, in verband met de beperkte vriescapaciteit van Rispens State.
    >> meer over het vleespakket
GEBOORTEGOLF VERWACHT IN IJLST
 
Het afkalfseizoen op Rispens State is aanstaande. Er worden 22 kalfjes verwacht tussen de derde week van maart en eind april.
THEATER OP LOCATIE BIJ RISPENS STATE
De voorverkoop van de voorstelling 'Koning van het grasland' duurt nog tot 15 maart. Een kaartje kost 18 euro. Er zijn alleen nog kaarten te koop voor de vrijdagavond. Vanaf 15 maart kosten de kaartjes 23 euro. Er is er ook een overnachtings-arrangement op de donderdag. Dit is een combinatie van eten, theater, slapen en ontwaken met het zicht op de Ruterpolder. Vanaf 15 maart te boeken op de site van Pier21.

 
Rispens State: fokbedrijf van Fries Roodbont vee

info@friesroodbont.nl

klik hier om u af te melden


stuur door naar een vriend

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rispens State B.V. · Uilenburg 56 · IJlst, Fr 8651EL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp