Copy
BUTLLETÍ
DELS DOCTORATS INDUSTRIALS

(Març 2021)

ANY 2020, EL MÓN EMPRESARIAL I ACADÈMIC SEGUEIXEN APOSTANT PELS DOCTORATS INDUSTRIALS

Dilluns vam poder publicar la darrera resolució parcial de la Convocatòria 2020. Un any en que, malgrat la pandèmia, hem pogut constatar que el món empresarial i acadèmic segueixen apostant pels Doctorats Industrials com a eina per innovar, superar dificultats o reinventar-se. Un any, que ens ha visibilitzat l'efectivitat de la recerca col·laborativa per trobar solucions reals i factibles en un temps rècord.

La fase de campanya de 2020, que es va tancar el 15 de desembre de 2020, va aconseguir promoure 135 propostes: 123 de la modalitat de cofinançament i 12 de la modalitat d’ajuts específics. D’aquestes propostes, s’han formalitzat 112 sol·licituds i s’han atorgat 106 (96 ajuts COF i 10 ajuts ESP). L’any 2020, un total de 96 empreses diferents han exercit d’entorn empresarial, 67 (69,8%) de les quals no havien participat anteriorment en la convocatòria. Quant a l’àmbit acadèmic, hi han participat 11 de les 12 universitats catalanes, així com 7 centres de la xarxa CERCA, el CSIC, la Fundació Sant Joan de Déu, el centre tecnològic Eurecat  i el Museu de Ciències Naturals de Granollers. En aquesta convocatòria s’hi han involucrat 93 investigadors de 84 grups de recerca.

Les xarxes socials, LinkedIn i Twitter, així com els butlletins, han servit per difondre totes les novetats de la convocatòria, estat d'alarma i notícies així com per fer arribar els webinars a un públic molt més nombrós. D'aquesta manera, hem pogut constatar amb les visualitzacions i les noves subscripcions, que els webinars ens han permès difondre els Doctorats Industrials d'una manera molt més efectiva. 

En aquest butlletí, a part d’informar-vos i engrescar-vos a participar a la nova convocatòria oberta us volem presentar la nova pàgina web dels Doctorats Industrials que hem renovat completament i reconceptualitzat amb la intenció de donar-vos un millor servei. De ben segur que us agradarà!.

Més informació
NOVA PÀGINA WEB DELS DOCTORATS INDUSTRIALS

A l’equip dels Doctorats Industrials ens plau presentar-vos la nova pàgina web del Pla de Doctorats Industrials. Una renovació necessària en l'àmbit de la comunicació, visibilització i servei públic. Esperem que la nova pàgina sigui més entenedora, de fàcil accés i estèticament més atractiva. 

Coneix la nostra nova pàgina web!
PARTICIPA EN ELS
DOCTORATS INDUSTRIALS
 

Primer termini de presentació de sol·licituds per a projectes de Doctorat Industrial
(recorda enviar-nos la proposta abans del dia 7 d'abril)

Vols treballar en un projecte de recerca aplicada?

L'IMPACTE DE LA
RECERCA DI

Un projecte DI amb Mediapro permet la retransmissió d’esdeveniments de manera automatitzada

Un reportatge de Tecnonews on ens expliquen com la Intel·ligència Artificial i el Deep Learning (Aprenentatge Profund) es conjuguen en un projecte de  Doctorats Industrials per millorar la retransmissió d'esdeveniments esportius de manera automàtica. 

Seguir llegint

La start-up Bitmetrics amb un projecte DI guanya el fòrum d’inversió 2020

El desenvolupament de Pick[+], un prototip de càmera de braç robòtic que incorpora intel·ligència artificial per faciltiar que els robots es puguin adaptar a contextos canviants li ha permès, a la start-up catalana BitMetrics, guanyar el Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020

Seguir llegint

Parlem amb l’ICGC, guanyadors del premi Space App Camp 2020 amb un projecte de Doctorat Industrial

Entrevista amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya. Guanyadors del Space App Camp 2020 i participants del Pla de Doctorats Industrials.

Seguir llegint

Vols formar part de l'ecosistema
RDI de Catalunya?

T’interessa treballar
en un projecte de recerca aplicada?

Entra en aquest enllaç i trobaràs un recull de projectes
que estan buscant candidats.

Fes-li una ullada i comparteix-lo
amb qui creguis que li pot interessar.
Més informació

Comparteix el butlletí!
Comparteix amb un amic! Comparteix amb un amic!
Piula el butlletí! Piula el butlletí!
Comparteix el butlletí a Linkedin! Comparteix el butlletí a Linkedin!
Comparteix el butlletí a Facebook! Comparteix el butlletí a Facebook!
Segueix-nos a Twitter!
Segueix-nos a Twitter!
Web DI
Web DI
Contacta'ns a LinkedIn!
Contacta'ns a LinkedIn!
Copyright © 2021 Doctorats Industrials, tots els drets reservats.


desitja canviar la forma en què rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o cancel·lar la subscripció d'aquesta llista.