Copy
BUTLLETÍ DELS
DOCTORATS INDUSTRIALS
(Octubre 2021)

Bones notícies! 

Comencem el darrer trimestre de l’any 2021 compartint amb tots vosaltres dues grans notícies del Pla de Doctorats Industrials. La primera, la incorporació de l’ampliació del Pla de Doctorats Industrials en el Pla de Govern de la XIV legislatura, com a mesura per potenciar la recerca, la innovació i la transferència de coneixement, que confirma l’anunci del passat mes de juliol de la consellera de Recerca i Universitats, Dra. Gemma Geis. La segona, la superació del nombre de propostes de projectes de Doctorats Industrials de l’any anterior, arribant a les 142 al final del mes de setembre. 

Aquestes notícies situen el Pla de Doctorats Industrials com a política pública que fomenta la recerca col·laborativa i la transferència de coneixement entre entorns acadèmics i entorns empresarials i la demanda creixent de projectes n’és la prova que ho reafirma. 

En aquest sentit, recordeu que l’equip del Pla està al vostre costat per acompanyar-vos durant tot el procés de proposta i sol·licitud d’un projecte de Doctorat Industrial. Us animem a contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte que us sorgeixi i que pugueu entrar a formar part del Pla al més aviat possible!

El Pla de Govern ampliarà el Pla
dels Doctorats Industrials millorant el seu finançament
El passat juliol la consellera Geis va anunciar l’increment de 2 milions d’euros en el finançament anual dels grups de recerca amb l’objectiu d’impulsar l’impacte científic, econòmic i social de la seva activitat. Entre les mesures anunciades va parlar de la consolidació de programes de valorització i transferència de tecnologia i coneixement com ara el Pla de Doctorats Industrials, augmentant-ne els recursos econòmics que s’hi destinen. 

Aquest anunci ara durant el mes de setembre s’ha concretat en un Pla de Govern on el Departament de Recerca i Universitats desplegarà les accions de govern per potenciar la recerca, la innovació i la transferència de coneixement.

Entre altres mesures el Pla de Govern de la XIV legislatura contempla ampliar el Pla dels Doctorats Industrials i millorar el seu finançament.
Seguir Llegint
Computació quàntica a l’abast de tothom gràcies a la col·laboració entre Qilimanjaro i els Doctorats Industrials
En un escenari proper, la computació quàntica revolucionarà geopolíticament i econòmicament la societat, i impactarà de manera potencial en diferents àrees de les nostres vides.

Qilimanjaro Quantum Tech té en marxa quatre projectes de Doctorats Industrials sobre computació quàntica, i dos projectes més estan en procés de resolució per començar durant  l’any 2021. La missió principal d’aquests projectes és construir un ordinador quàntic i fer-ho des de l’àmbit purament acadèmic era molt complicat a causa del finançament del projecte.

Després d'entrevistar els membres de l'equip us oferim un extens reportatge sobre la computació quàntica que l'empresa desenvolupa amb la recerca dins el marc del Pla de Doctorats Industrials.

No us perdeu aquest valuós exemple de recerca disruptiva, deep tech i innovació!
 
Llegir el reportatge!
Impacte de la Recerca DI
Cromogenia Units i la URV creen un nou sistema de revestiment tèxtil més sostenible 

Seguir llegint

Allread MLT guanya el Premi Emprenedor XXI en la categoria Deeptech del 4YFN

Seguir llegint

Quan pots presentar una sol·licitud?
Vols formar part de l'ecosistema
R+D+I de Catalunya?

T’interessa treballar
en un projecte de recerca aplicada?

Entra en aquest enllaç i trobaràs un recull de projectes
que estan buscant candidats.

Fes-hi un cop d’ull i comparteix-lo
amb qui creguis que li pot interessar.
Més informació

Comparteix el butlletí!
Comparteix amb un amic! Comparteix amb un amic!
Piula el butlletí! Piula el butlletí!
Comparteix el butlletí a Linkedin! Comparteix el butlletí a Linkedin!
Comparteix el butlletí a Facebook! Comparteix el butlletí a Facebook!
Segueix-nos a Twitter!
Segueix-nos a Twitter!
Web DI
Web DI
Contacta'ns a LinkedIn!
Contacta'ns a LinkedIn!
Copyright © 2021 Doctorats Industrials, tots els drets reservats.


desitja canviar la forma en què rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o cancel·lar la subscripció d'aquesta llista.