Copy
Butlletí dels
DOCTORATS INDUSTRIALS
(Juliol 2022)
Dues dones al capdavant de la innovació
El gènere dels participants en el pla s'ha anat equilibrant durant els deu anys de funcionament del Pla. Actualment, les dades de què disposem afirmen que un 40% dels participants són dones i un 60% són homes, unes dades positives respecte a l'inici del Pla durant el 2012. En aquest butlletí us convidem a llegir dues entrevistes de dues dones que lideren projectes DI de recerca col·laborativa amb un fort component innovador. D’una banda, parlem amb Elisenda Bou, recentment distingida amb el premi Fundació Princesa de Girona Empresa 2022, amb qui parlem d'intel·ligència artificial, de Barcelona com a pol de talent en aquest camp, dels seus projectes i la seva experiència amb els DI. També compartim amb vosaltres l'entrevista amb Sònia Hurtado, cofundadora i CSO de l'start-up Current Foods, líder mundial en la producció de peix cru d’origen vegetal. Amb ella parlem de la seva llarga experiència amb els Doctorats Industrials, així com a recerca i innovació.

D'altra banda, us compartim quatre notícies sobre l'impacte social que han generat quatre projectes DI. Finalment, l'equip del Pla de Doctorats Industrials us vol desitjar un molt bon estiu. És un bon moment per descansar, desconnectar i retornar amb les piles ben carregades i amb noves propostes de doctorat que contribueixen a continuar millorant i canviant la nostra societat.
Elisenda Bou: «la intel·ligència artificial aconsegueix que més gent tingui accés a la tecnologia»
Entrevistem la cofundadora i CSO de l'start-up Current Foods, líder mundial en la producció de peix cru d’origen vegetal. Repassem la seva trajectòria professional amb una missió molt lligada a ajudar els animals, especialment la vida dels oceans. Amb una llarga experiència amb els Doctorats Industrials, també parlem sobre recerca i innovació.
Llegir l'entrevista
Sònia Hurtado, cofundadora de Current Foods: “estem creant la propera generació de peix i marisc amb plantes i biotecnologia”
Elisenda Bou-Balust és cofundadora i CTO de Vilynx, una empresa emergent amb quatre doctorats industrials, capdavantera a crear el primer sistema d’intel·ligència artificial que ofereix serveis d’etiquetatge i indexació de continguts i vídeos a internet, per poder trobar-los a partir de cerques. L’empresa va ser la primera adquisició d’Apple a Espanya el 2020.
Llegir l'entrevista
Impacte de la Recerca DI
Un projecte de recerca vol protegir les canonades d’una desinfecció de l’aigua cada cop més agressiva

Seguir llegint

Neurekalab, amb un Doctorat Industrial, guanya el guardó al millor projecte social de Premios d'Internet

Seguir llegint

L’empresa Cubiq Foods, amb un Doctorat Industrial, protagonista al programa Valor Afegit de TV3

Seguir llegint

Un projecte DI de la URV i Cromogenia Units reben el premi BASF-ICIQ en innovació i emprenedoria a la millor patent

Seguir llegint

Us recordem que els doctorands/es podeu fer ús del nostre servei d’informació de recursos de formació transversal en competències transversal, en el qual trobareu cursos i jornades que complementen les 30 hores comunes que tots els participants reben del Pla. Us animem a compartir-nos els recursos que considereu que són de l’interès de la comunitat DI! Els podeu enviar a dindustrials.recerca@gencat.cat
Vols formar part de l'ecosistema
R+D+I de Catalunya?

T’interessa treballar
en un projecte de recerca aplicada?

Entra en aquest enllaç i trobaràs un recull de projectes
que estan buscant candidats.

Fes-hi un cop d’ull i comparteix-lo
amb qui creguis que li pot interessar.
Més informació

Comparteix el butlletí!
Comparteix amb un amic! Comparteix amb un amic!
Piula el butlletí! Piula el butlletí!
Comparteix el butlletí a Linkedin! Comparteix el butlletí a Linkedin!
Comparteix el butlletí a Facebook! Comparteix el butlletí a Facebook!
Segueix-nos a Twitter!
Segueix-nos a Twitter!
Web DI
Web DI
Contacta'ns a LinkedIn!
Contacta'ns a LinkedIn!
Copyright © 2022 Doctorats Industrials, tots els drets reservats.


desitja canviar la forma en què rep aquests correus electrònics?
Pot actualitzar les seves preferències o cancel·lar la subscripció d'aquesta llista.