Copy
Tips voor Content Planning in 2016 - Klanten aan het woord
Indien niet goed leesbaar? Klik hier
 

"Happy content planning 2016!"


Een nieuw jaar vraagt een nieuwe planning voor alles waar u zich als ondernemer mee bezighoudt. Dus ook voor uw marketing en communicatie. Zo blijft u optimaal zichtbaar voor nieuwe en bestaande klanten, relaties en medewerkers.
Een handig hulpmiddel om uw content te plannen is een content kalender. 

Voorbereiden:

  • Bepaal uw doel
  • Breng in kaart welke soorten content u gaat maken. Bijvoorbeeld een blog op social media, een video op YouTube of een nieuwsbericht op de website.
  • Maak een lijst van de distributiekanalen, zoals eigen middelen of websites van anderen.
  • Vat alles samen in een overzicht, bijvoorbeeld via Excel. Zo ziet u in één oogopslag wanneer u wat en via welk kanaal communiceert. Heel handig om dit te delen met collega's!

  • Zorg voor regelmaat
  • Plan ook het voorbereiden van de content in
  • Bepaal wie eindverantwoordelijk is
  • Wat speelt er komend jaar intern?
  • Zijn er actuele 'inhakers' zoals een sportevenement of een nationale feestdag? Een planning van bekende gebeurtenissen is te vinden in het overzicht van Buzzcapture
Bedenk altijd dat u content maakt voor anderen. Let er dus op dat berichten relevant en interessant zijn voor uw doelgroep. Dat vergroot de kans dat content wordt gedeeld...
 

Klant aan het woord


Teuntje van Delft, hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen
“May-lisa de Laat schrijft voor Uitgeverij Verhagen regelmatig redactionele artikelen op basis van een interview. Of het nou gaat het om zakelijke redactie (advertorials) of een nieuws- of achtergrondartikel, ze weet telkens weer het juiste accent te leggen. May-lisa schrijft voor onze lokale uitgaven, diverse specials als ook de Bloemenkrant. Het is fijn dat ze diverse soorten teksten kan schrijven en dat we haar voor verschillende onderwerpen kunnen inzetten. Daarbij houdt ze rekening met zowel de belangen van de klant als van de krant. May-lisa werkt volgens planning en komt haar afspraken na. Kortom, een redacteur waarmee ik graag samenwerk.“
 
Wilfred en Petra Blankert, Warmtewacht Rijnsburg
"Wij hadden teksten nodig voor onze nieuwe website, maar teksten schrijven is niet ons talent. Maar wel van May-lisa de Laat. Zij heeft voor onze nieuwe website www.warmtewacht.net teksten geschreven, waar we erg blij mee zijn. Dus voor duidelijke, leesbare teksten bel je De Laat Communicatie.”

 


Uw verhaal verwoorden

De Laat Communicatie schrijft, redigeert en verbetert teksten voor gebruik offline (drukwerk), online (websites en social media) en voor film. Of het nou gaat om commerciële of informatieve teksten. Onze klantenkring is heel divers: van uitgeverijen tot reclame- en (internetmarketing)bureaus, MKB-ers en dienstverlenende organisaties. 

Iedere tekst is uniek en communicatie is maatwerk. Neem daarom contact op om te bespreken wat wij voor uw organisatie kunnen doen. 

De Laat Communicatie werkt nauw samen met professionele partners op het gebied van vormgeving en reclame, drukwerk, (internet)marketing, fotografie en video- en filmproductie. 

Neem contact op
Facebook
Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2016 De Laat Communicatie, Alle rechten voorbehouden.


Onze gegevens:
May-lisa de Laat | De Laat Communicatie

Kantoor: Heerenweg 6B1 in Katwijk (bedrijventerrein ’t Heen)
Postadres: Oranjelaan 28, 2231 ZG Rijnsburg
www.delaatcommunicatie.nl | info@delaatcommunicatie.nl | tel. 06 – 103 72 659

Afmelden nieuwsbrief    Update mijn voorkeuren