Copy
PERSBERICHT – 7 maart 2017
 
Logeren in Vlaanderen Vakantieland lanceert Logeren Plus: logeren én beleven
 
Meer dan ooit is de Vlaming op zoek naar authentieke ervaringen tijdens zijn vakantie. Met partner, familie, vrienden of alleen even weg uit de dagelijkse routine en onbekende plekjes verkennen. Logeren in Vlaanderen Vakantieland speelt hier op in met haar nieuwe concept: Logeren Plus. Meer dan 100 hotels, B&B's en vakantiewoningen bieden vanaf vandaag een unieke beleving aan naast de overnachting. Denk aan een juwelenworkshop, actief meehelpen op de boerderij, privétour met oldtimer, … Tatyana Beloy, Ben Roelants en Katja Retsin testten alvast 15 Logeren Plus-pakketten uit.
 
Logeren Plus raftingtocht op de Demer, Logeren Plus maken van je eigen honing, Logeren Plus koken met een topchef, Logeren Plus lammetjes verzorgen: het zijn maar een paar van de pakketten die vanaf vandaag te boeken zijn bij Logeren in Vlaanderen Vakantieland. De gastheren- en vrouwen zorgen daarnaast voor een kwalitatief verblijf, zacht bed en een smakelijk ontbijt. Zo vertrek jij na een korte break weer vol energie én nieuwe belevenissen rijker huiswaarts.   
 
Tatyana Beloy, Ben Roelants en Katja Retsin hebben al heel wat gereisd in binnen- en buitenland. Ook zij hebben af en toe nood aan qualitytime met vrienden en familie, maar wel met dat tikkeltje meer. Voor Logeren Plus dé ideale gasten om de proef op de som te nemen. In een reeks van 15 inspiratievideo’s volg je hoe Katja kookinstructies krijgt van topchef Giovani, Ben wordt uitgedaagd door ervaren mountainbikers in de Vlaamse Ardennen en hoe Tatyana High Beer ervaart met vriendinnen in een middeleeuws klooster. Elke 3 weken volgt er een nieuwe video op www.logereninvlaanderenvakantieland.be. Via Facebook, YouTube en mailings zet Logeren in Vlaanderen deze campagne, die tot eind 2017 loopt, extra in de verf.
 
Nieuwsgierig naar meer Logeren Plus?  We geven graag een paar voorbeelden.
Alle Logeren Plus-pakketten kan je vanaf vandaag boeken via www.logereninvlaanderenvakantieland.be
 
5 x Logeren Plus
Beer pairing met vrienden
Ervaar beer pairing in Charme Hotel Boskapelhoeve met je vrienden. Laat je verrassen door de heerlijke streekbiertjes en de uitgekozen kazen door de kaasmeester. Bezoek vervolgens de brouwerij en steek 's avonds je handen uit de mouwen samen met de chef om je eigen menu op tafel te toveren.
Charme Hotel Boskapelhoeve, Kasteelstraat 214, 9255 Buggenhout
https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logies/charme-hotel-boskapelhoeve-hotel-b/4260/

Geocachen in het Hageland
Start je weekend actief met geocaching op de Rilaarse heuvels. Je inspanning wordt vervolgens niet alleen met een streekwijntje, maar ook met een sauna- en jacuzzimoment beloond. Tot slot schuif je aan tafel bij de logiesuitbaters voor een streek- en seizoensgebonden menu.
Hotel Pluimpapaver, Nopstal 51, 3202 Aarschot (Rillaar)
https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logies/pluimpapaver/4263/

Je eigen pizza of ambachtelijk brood bakken
Bak in B&B Buytenhuys je eigen pizza in een authentieke houtoven. Eens je de smaak te pakken hebt, waag je dan aan de workshop ambachtelijk broodbakken samen met een bakker uit de wijk.
B&B Buytenshuys, Gitsbergstraat 39, 8830 Hooglede
https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logies/buytenshuys/4168/
 
Fotografieworkshop in de Limburgse Kempen
Breng als natuurliefhebber de mooiste taferelen van de Kempische dennenbossen, de Wateringen en de Lommelse Sahara in beeld. De uitbater van vakantiewoning Fossee geeft je de allerbeste tips over natuurfotografie en neemt je mee op pad.
Vakantiewoning Fossee, Kolonie 166 B, 3920 Lommel
https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logies/fossee/4569/
 
Op stap als échte boskabouters
Geloof jij nog in boskabouters? In Kasterlee slaap je in een echt kabouterboshuisje. De kinderen kunnen er spelen en smullen van kabouterijsjes en –koekjes zoals echte kabouters. Mama’s en papa’s genieten ondertussen van een smakelijk Pompoenbiertje.
Vakantiewoning Kabouterboshuisje, Klein Hoeven 17 b, 2460 Kasterlee
https://www.logereninvlaanderenvakantieland.be/nl/logies/kabouterboshuisje/4558/

Contactinfo
Logeren in Vlaanderen vzw
Suzanne de Lange
Marketingconsulent Logeren in Vlaanderen
Tel.  016 28 60 32 / GSM 0485 42 61 50
Suzanne.delange@logereninvlaanderen.be

Saskia Van Laere
Directeur Logeren in Vlaanderen
Tel. 016 28 60 38 / GSM 0476 65 27 42
Saskia.van.laere@logereninvlaanderen.be

 
Logeren in Vlaanderen vzw is een publiek-private samenwerking tussen de 5 Provinciale Toeristische Organisaties (Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant, Westtoer) en de private logiessector (Vlaamse Federatie voor Hoeve- en Plattelandstoerisme vzw en Horeca Vlaanderen)Copyright © 2017 Logeren in Vlaanderen VZW, Alle rechten voorbehouden.