Copy


 

View this email in your browser

Kanaliserings nyhedsbrev

05.12.2015Allerførst vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et smukt og skønt hop ind i det nye år.


I dette nyhedsbrev finder du følgende:
 • Kanaliserede ord til meditationen, der foregår hver første lørdag i måneden kl. 16-16.30.
  Vi mødes i hjertet :). (05,12,2015)
 • Kanaliseringstilbud i december måned
 • Information om planlagte kanaliserings-relevante arrangementer. 
 • Et par kanaliseringscitater fra "sommerkanaliseringerne" - citater, som kan tale til mange af os.
 • Nogle spørgsmål der af og til dukker op.
 • Og HER et link til de tilbud alt -i-alt der er på hjemmesiden.

3 kanaliseringstilbud i december:

Tilbudene bookes via bookingsystemet (hvor der ikke sættes tid af , det er blot en registrering af, hvem der ønsker tilbud)
 

 • Tilbud 1: Skriftlig kanalisering - 1-2 A4 sider: 150 kr.
 • TIlbud 2: Skriftlig kanalisering 1-2 A4 sider + e-bogen: "Genklang fra Universet" : 200 kr.
 • TIlbud 3: Skriftlig kanalisering 1-2 A4 sider + personligt kanaliseret citat i visitkort-format, lige til at have i pungen fx : 200 kr.
   

Et par kanaliserede citatater fra sommerkanaliseringerne som måske "rammer" flere af os:


Maria:
" Lethed, mit smukke væsen, kommer ikke af at slæbe andres kuffert, men af at fortælle dem, at der er en vogn de kan fragte deres egen kuffert på. Andre vokser og gror på den facon og deri ligger et smukt arbejde for dig."

Sct. Germain:
"Vid at smil og grin skaber en lethed, som forandring let flyder afsted på.  At smitte andre med latter er velsignet. Du har en vis dygtighed der, så lad den komme endnu mere til udtryk. Det er sandt, at nogen kan sige at du ”ikke er alvorlig nok” eller at du ”ignorerer facta” … dette er en meget tung snak , og deri behøver du ikke indgå.  At finde dit eget udtryk som en sund modvægt kan være fornuftigt."

Du kan finde mange andre citater  på MariaSkolens hjemmeside, kig her.
Planlagte arrangementer, hvor kanalisering indgår:
 • 05.12.2015 l. 16-16.30.: Meditation.
  Gratis meditation - vi mødes i hjertet.
  Kanaliserede ord i dette nyhedsbrev , på www.MariaSkolen.dk og i facebookgkruppen: Marias Skare.
   
 • 09.12.2015 kl. 19-21.00: Cirkel.
  Lukket cirkel for de der har deltaget på Kryon-Lys- Meditationsforløbet.
  Tilmelding via email eller via bookingsystemet.
   
Se mere i Arrangement-kalenderen på www.DenGyldneZone.dk

Spørgsmål, der dukker op af og til:

 
Spørgsmål:  Er "de" der altid ?
Svar: Som jeg oplever det er "de" der altid - altså engle og mestre, men de kan ikke nødvendigvis komme "tæt på"  os - vi skal give dem lov på en eller anden facon.
En måde at "give dem lov på" er ved at ønske det / be' om det.  I virkeligheden er det måske det der ofte sker, når vi er rigtig bange eller "på spanden" på en eller anden måde. Her, tvunget af omstændighederne, åber vi en dør, som de kan kigge ind ad, og måske nærme sig os.

Spørgsmål:  Hvordan startede det for dig?
Svar:  Det er jeg blevet spurgt om rigtig mange gange.  Jeg havde oplevelser som barn, hvor jeg kunne høre vidunderlig smuk musik og  høre klokkeklare smukke stemmer. Jeg troede det var noget, som  alle oplevede.  Jeg husker senere i gymnasietiden at kunne mærke de "emner" vi talte om i det fag, vi så fint kaldt "oldævl". Her talte vi jo om guder osv, og jeg var meget forvirret over at kunne mærke noget, som andre ikke lige gav udtryk for at de mærkede. Men det er først langt senere i mit liv at jeg "tog det ind". (Tak til Ilse fra www.DenGyldneSol.dk for at sparke lidt til mig der).
Ønsker du at læse lidt mere om nogle af mine tanker og oplevelser, så kig med her, hvor du kan læse min historie fra "Genklang fra Universet" .
 

Gratis meditation- vi mødes i hjertet.

Vi mødes i hjertet lørdag 05.12.2015
Tid: 16.00 - 16.30.
Hvor: Der hvor du er - vi mødes i hjertet.
 
Tema.: ”Dine valg” og ”Indsvøb i kærlighed”

Kanaliserede ord fra Maria:
”Min kæreste kære.
Det er tiden, hvor der er så mange valg. Inderligt mange valg.
Du har følt dig sat ud af spillet til visse tider – og ganske i-spil hele tiden til andre tider.  Bakke og dal. Sol og mørke. Tillid og bekymring. Konstellationerne er mange og omskiftningerne store.
Min kære,
Der er så mange valg, du kan tage i det liv, du befinder dig i. Mest af alt be’r jeg dig vælge med dit hjerte, før alt andet. 
Store begavelser vil fortælle dig, at du skal tænke og analysere, men det bringer dig ikke nærmere det rige, hvor du hører hjemme.  Ofte vil det tværtimod være en flugt fra hjertet, når man læner sig op af analyse og logik.  Hjertet vil tale hjertets stemme, så lyt dertil, og ikke til statistik og andres erfaringer. Erfaringer bringer dig til at se fortiden og ikke dette øjeblik, som du befinder dig i.
Når du bruger dit hjerte til at høre hjertets tale, da hører du ikke blot dit eget hjerte, men også Det Store Hjerte, det fælles hjerte, det hjerte der guider os alle.  Vid dette.
 
Der har været tummult omkring dig, du har måttet se ”dæmoner” i øjnene, du er blevet konfronteret med fortidens spøgelser i underbevidsthed og i drømme, og således også i det liv, du bebor.
Tag en beslutning:  Vælg at kaste kærlighedens lys på hændelserne og de personer, der var involveret, og lad det derefter passere. Kærlighedens lys hæver alle vibrationer, og magten til at hæve tunge oplevelser til et andet niveau har du. 
Hvordan? Ønsker du at vide. Kære. Blot mærk hjertet, kærligheden, stemningen. Og giv da et kort fokus-øjeblik på den situation, du ønsker at ændre og forestil dig denne situation indsvøbt i kærlighedens favntag.  Første gang vil være svær. De næste vil være lettere.  Dette er ikke en renselse, men en hævning. Der gives dig værktøjer til renselse også - vid at Sct Germain holder et stort vågeblus om dette tema, og også rådgiver dig stille og roligt, om du ønsker. Ligeledes er Michael nærværende for alle og hjælper med at slippe det, der skal slippes, for meget er helt klart til at blive forvandlet til intethed.
Min kære, min kæreste kære, mit barn af hjertet …. Vid, at jeg holder dig og bærer dig. Vid, at du er i mit hjerte evigt og altid. Tillad mig at give dig mine healing og min kærlighed når som helst du ønsker det.  Tilkald mig blot og jeg vil berige dig og støtte dig.
Du ønsker at vide, om året du træder ind i er et andet år end tidligere, og dertil kan jeg kun svare et ja.  Meget vil bære forandringens klæder også i det nye år,  mange fundamenter vil  blive lagt om, mange hjerteanliggende vil blive berørt . Bliv ikke angst,  bliv ikke nervøs , husk min kære hjerte, at du ønskede at berige kloden med dit nærvær i disse ord, du ønskede at være med til løftet, du ønskede at være med alt i alt.  Det var en prioritering vi værdsætter, nu skal du blot huske, at du super-bevidst , så bevidst at det er ude af din perception, tog dette valg på et andet plan.
Kæreste kære,
Modtag mine hilsener, modtag min hyldest, modtag min kærlighed, modtag min healing. Jeg er foran dig, bag dig og ved siden af dig. Evigt støttende, evigt løftende. Jeg har gået der og jeg går der igen. Nu sammen med dig.
 
Bring lyset med dig min kære, altid.”
 
  
Musikforslag: https://www.youtube.com/watch?v=3a9FsVUjOlQ&feature=youtu.be
 

Se også facebookgrupperne:
 "Marias Skare", "Sct. Germain - en tid i forandring", "Celeste - fra mig til dig", "Kryon - on line - fra Kryon til dig", samt gruppen: "Den Gyldne Zone - Gitte Damgård", hvor der deles kanaliseringer og citater og meget andet som ikke hører til i de øvrige grupper.
Måske også facebooksiden: MirakelZonen er noget for dig?


Se også instagram:
Følg profilerne: "DenGyldneZone" og "Gitte_Damgård"

Se også www.MariaSkolen.dk
Her kan du finde nye og også tidligere kanaliseringer.

Kærlig hilsen

Gitte Damgård
www.DenGyldneZone.dk
www.MariaSkolen.dk
Share
Tweet
Forward

Art: Peter Fich.
 

3 kanaliseringtilbud i december.
Se senere i dette nyhedsbrev.


 

.
Copyright ©  Den Gyldne Zone, All rights reserved.


Ændringer mht. nyhedsbreve:
Du kan  ændre dine valg eller annullere alle nyhedsbreve

Email Marketing Powered by Mailchimp