Copy
Bedankt! | Lock-down versie Baby's in de kinderopvang | Webinars verdieping baby's | Een Sterke Basis | Voorkom burn-out en stress | Coachend leidinggeven inspireert | (online) Intervisie - juist nu! | Pedagogisch Coach 2021 
View this email in your browser


Fijne feestdagen en een gezond 2021
Na een jaar met ongekend veel veranderingen hebben we met z'n allen laten zien dat we - behalve dat we flexibel zijn - ook in het bezit zijn van een flinke dosis veerkracht. De opleidingen en trainingen gingen van klassikaal naar online. Dat was even wennen maar oefening baart kunst en onder het motto 'schouders eronder' ging iedereen ervoor. Daar willen we jou voor bedanken. We wensen je fijne feestdagen en een gezond 2021. 
Wil je snel aan de slag en aan de IKK eisen voldoen? Start met de e-learning Baby's in de kinderopvang
Baby's in de kinderopvang - lock down
Nu starten met de e-learning? De erkende e-learning bevat nu aangepaste praktijkopdrachten zodat zoveel mogelijk van de opleiding thuis gemaakt kan wordenHet is mogelijk om de e-learning tot en met 31 januari 2021 aan te schaffen in de webwinkel. Klik hier om de module direct te kopen.
Verdieping na Baby's in de kinderopvang
Ga samen met het team aan de slag met een totaalpakket per thema om nog meer te leren over de ontwikkeling van                   0-jarigen. De Webinars zijn vanaf januari 2021 beschikbaar. Kan je niet wachten en wil je alvast laten weten dat je geïnteresseerd bent? Klik hier.
Vraag naar de mogelijkheden voor een eigen academie
Intervisie voor pedagogisch coaches
Schrijf je in voor de online intervisie en ontvang tips en adviezen van collega pedagogisch coaches en van een pedagogisch coachopleider. Je krijgt de gelegenheid om te leren en te reflecteren op jouw handelen als pedagogisch coach en ervaring op te doen met online intervisie. Meer weten?
Voorkom stress en burn-out!
Doe nieuwe kennis op tijdens de training Veerkracht, vitaliteit en wendbaarheid. Maak gebruik van de praktische handvatten voor het behouden van energie, plezier en optimaal functioneren in werk en privé. Schrijf je direct in.
Juist nú starten met een training
Denk aan de opleiding De Pedagogisch Coach, de e-learing Baby's in de kinderopvang, online Webinars, Intervisie, Coachend Leidinggeven maar ook een taaltraining Nederlands of Meldcode Kindermishandeling. Lees meer.
Vraag hem aan! De subsidie Tel mee met Taal vanaf 1 januari 2021
Nieuwe subsidieronde Tel mee met Taal
Mis hem niet! Vanaf 1 januari 2021 is het weer mogelijk de subsidie TMMT aan te vragen. Wil je starten met een taaltraject en kans maken op de subsidie van OCW, SZW? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@kanskwadraat.nl  
Hét vervolg op de Pedagogisch Coach opleiding
Zoek je verdieping in je rol als pedagogisch coach en wil je meer handvatten bij het uitvoeren van deze belangrijke functie? Dan is de training 'Een Sterke Basis' echt iets voor jou! Speciaal voor pedagogisch coaches, specialisten en coördinatoren in de kinderopvang. Meld je aan.
Opleiding De Pedagogisch Coach
Vergroot je kennis en vaardigheden op het gebied van coaching en pedagogiek. Meld je nu aan voor de inspirerende en succesvolle opleiding: De Pedagogisch Coach/ Beleidsmedewerker. Nieuwe data voor 2021 Lees meer
Coachend leidinggeven inspireert! 
Een training voor leidinggevenden in de kinderopvang! Ontdek tijdens de 3-daagse online training de meerwaarde van coachend leidinggeven. Schrijf je vandaag nog in! Open inschrijving maar juist ook incompany!  Lees meer.
Kans² helpt organisaties door training en coaching zich succesvol aan te passen aan de veranderende omgeving.
Meer weten over onze trainingen en de mogelijkheden? 
Bezoek onze website www.kanskwadraat.nl
Of je nu al jaren werkt in de kinderopvang of juist net begint, wij bieden iedereen een opleiding die inspireert, uitdaagt en waarvan je de inhoud direct kan toepassen in je werk. Leren in je in eigen tijd, in een leuke leeromgeving! www.e-schoolkinderopvang.nl
Facebook
Twitter
Website
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Bezoek onze website - www.kanskwadraat.nl
Bezoek onze website - www.e-schoolkinderopvang.nl
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
Website Kans Kwadraat
Copyright © 2020 Kans Kwadraat, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp