Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Hjælp os med at runde 5.000 hjerteløbere!

Kære <<Navn>>

På den første måned har vores Hjerteløber-system registreret 55 formodede hjertestop i Region Hovedstaden - og 427 hjerteløbere har modtaget en alarm. Tak til alle jer, der har valgt at træde til.

Jo flere vi er, jo flere liv kan vi redde. Så derfor håber vi, at du vil opfordre venner, familie og kolleger til at tilmelde sig som hjerteløbere i Region Hovedstaden, så vi kan tage et ryk fra 4.543 til 5.000.
Tilmeld dig her

Facebook-gruppe for hjerteløbere


Flere af jer har efterlyst en fælles, lukket Facebook-gruppe, hvor I kan tale sammen. Vi har oprettet gruppen, som du kan tilmelde dig herunder. Husk: du må aldrig dele personhenførbare billeder eller oplysninger, om de missioner, du er afsted på som hjerteløber. Hverken privat eller i Facebook-gruppen.
Find gruppen her

Vilkår for hjerteløbere


Nogle af jer har gjort os opmærksom på, at der har været fejl på linket til de vilkår, som du skal acceptere i forbindelse med, at du tilmelder dig som hjerteløber.

Derfor beder vi dig om at læse vilkårene via linket herunder, og du vil i en opdatering af app’en blive bedt om at acceptere vilkårene påny.
Læs vilkårene her

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.