Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Du er tilmeldt som hjerteløber, men vi kan ikke se dig

Kære <<Navn>>

Vi kan se, at du er tilmeldt som hjerteløber, men din position har ikke været opdateret inden for den seneste uge.

Det betyder, at systemet ikke kan "se" dig, og derfor kan du ikke blive kaldt ud til formodet hjertestop i nærheden.

Har du selv logget ud af appen?
Hvis du selv har valgt at logge ud af appen og dermed gøre dig inaktiv i systemet, kan du se bort fra denne mail. Det er helt ok, og vi understreger, at hjerteløberne er et supplement til akutberedskabet.

Tænker du, at det er en fejl?
Hvis ikke du har logget ud af appen, og mener, du burde være tilgængelig som hjerteløber, er der nogle ting, du selv kan gøre.

 • Åbn appen på din telefon og tag en test-alarm -  Tjek om du er logget ind. Bemærk at selvom du meget længe eller aldrig har været kaldt ud til et formodet hjertestop, betyder dette ikke, at appen ikke virker.
   
 • Sørg for at appen er opdateret til seneste version: 3.57 - vi anbefaler at slå automatiske opdateringer til i App Store, så er du sikker på altid at have den seneste version installeret.

  Du tjekker versionen ved at åbne hjerteløber-appen og gå ind i indstillinger. Her står versions-nummeret, der skal være 3.57 for at være opdateret til den nyeste version.
   
 • Tjek hjerteløbers tilladelser på din telefon - der er flere indstillinger på din Android-telefon, der kan have indvirkning på, om du står som aktiv eller ej:
  - Adgang til placering
  - Tillad notifikationer
  - Tillad "vigtige advarsler."
Indstillingerne skal se ud som på billedet her, for at appen har adgang til de korrekte tilladelser, så du er tilgængelig og aktiv som hjerteløber.
Læs mere i FAQ'en for Hjerteløber

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.