Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Vigtig opdatering af Hjerteløber-app'en

Kære <<Navn>>

Tusind tak fordi du har downloadet TrygFondens Hjerteløber-app og tilmeldt dig som hjerteløber sammen med 18.000 andre! I udgør et stærkt og vigtigt team, der allerede har været afsted til godt 500 mennesker med formodet hjertestop.

Opdater din app til nyeste version


Vi har udgivet en ny version af app'en, som betyder at din aktuelle position bekræftes, når du åbner alarm-notifikationen.

Ved at bekræfte din position, sikrer vi, at det kun er de hjerteløbere, der er allernærmest hjertestoppet, som kridter skoene og løber afsted. Og hurtig hjælp er med til at redde liv.

Det er vigtigt, at du opdaterer din app til nyeste version via App-store eller Google Play eller har tændt for "baggrundsopdatering", så opdaterer app'en automatisk når nye app-versioner kommer.

Tavshedspligt


Vi vil gerne benytte lejligheden til at minde dig om, at du er underlagt tavshedspligt omkring de missioner, du er ude på som hjerteløber. Du må altså ikke dele personlige oplysninger som adresse eller navn på personen med formodet hjertestop - hverken offentligt eller privat.

Du er til gengæld meget velkommen til at melde dig ind i Hjerteløber-gruppen på Facebook, hvor mange af jer allerede deler jeres erfaringer i generelle termer. Gruppen på Facebook har en engageret og anerkendende tone - det vil vi gerne takke jer for.
>> Besøg Hjerteløber-gruppen på Facebook

Du er en ekstra ressource


Det er 1-1-2 Alarmcentralen, der automatisk sender dig afsted via app'en, hvis der sker et hjertestop i nærheden af, hvor du befinder dig i Region Hovedstaden. Som hjerteløber er du en ekstra ressource til ambulance og det øvrige akutberedskab, som altid vil være på vej, når du bliver alarmeret.

Efter en alarm modtager du en SMS med et link til et kort spørgeskema. Her beder vi dig om at afrapportere din mission, og her du kan angive, om du har behov for at tale forløbet igennem med en sundhedsfaglig person.

Tak for de besvarelser der er kommet ind. De hjælper os at forbedre systemet for fremtidige hjerteløbere og bruges til forskning omkring hjerteløber projektet.
>> Læs mere om projektet i vores FAQ

TrygFonden logo

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.