Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Hjerteløber-app’en skal vide hvor du er, for at kunne sende dig en alarm

Kære <<Navn>>

Der er nu mere end 24.000 danskere, der har downloadet Hjerteløber-app’en, og som er klar til at løbe afsted, når nogen i nærheden får hjertestop. Vi vil gerne sende en stor tak til hver eneste af jer. Både jer, der allerede har været afsted – og jer, som følger projektet via Hjerteløber-Gruppen på Facebook.

Husk: I kan forberede jer på en hjerteløber-mission her: https://hjertestarter.dk/hjerteloeber
 

Vigtigt: Hjerteløber-app’en skal vide hvor du er, for at kunne sende dig en alarm

Det er afgørende, at du i din smartphone har givet tilladelse til, at Hjerteløber-app’en altid kan lokalisere dig; også når app’en ikke er i brug.

Hvis hjerteløber-app’en ikke altid kan lokalisere dig, så kan systemet heller ikke sende dig en alarm, når der er brug for dig.

På iPhone kan du tjekke om dine indstillinger står rigtigt, ved at gå ind i indstilling/Hjerteløber/Lokalitet – og her vælge ”Altid” (Se billederne nedenfor). Tjek med det samme.
Indstillingerne i Android kan variere efter typen af telefon, men overordnet skal du gå ind i app-indstillinger og sørge for, at meddelelser er tilladt, og at appen har adgang til hhv kamera, lagring og placering (se eksempel nedenfor.)

Inspirer flere til at redde liv

Som hjerteløber kan du være med til at gøre en afgørende forskel. Hvis du har lyst, må du gerne inspirere andre til at gøre det samme. 

Del fx et billede på din egen på Facebookprofil eller på Instagram med hashtagget #jegerklar – og tilføj gerne med en lille tekst, der beskriver, hvorfor du er hjerteløber.

TrygFonden logo

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.