Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Så er 3.000 hjerteløbere i gang!

Kære <<Navn>>

På bare en uge er vi blevet tre gange så mange hjerteløbere. Det er TrygFonden og Region Hovedstaden vældig glade for – og vi vil gerne sige varmt velkommen til dig der er ny, og tak fordi du stiller op.

I løbet af weekenden fik Hjerteløber-projektet massiv mediedækning i blandt andet Politiken, TV Avisen og TV2 Nyhederne, hvor to hjerteløbere, Simon Bønlykke og Karoline Stentebjerg-Olesen blev interviewet om, hvorfor de har meldt sig som hjerteløbere. Tak til dem – og til de mange af jer, der har tilbudt at deltage i de vox-pop film, vi er i gang med at producere til rekutteringskampagnen.

Siden Hjerteløber-projektet gik i drift i fredags, har der været hjerteløbere afsted til alle de ni formodede hjertestop i Region Hovedstaden, som Hjerteløber-systemet har registreret.

En af dem er Caroline Fagerlund Hilskov, der på billedet ovenfor er på vej tilbage med den hjertestarter, hun ikke fik brug for, fordi ambulancen var nået frem før hende. Så husk at gøre som Caroline.

Del kampagnen i dit netværk

 ”Giv hjertestarteren ben at løbe på” lyder opfordringen i kampagnen, som vi håber du vil være med til at dele med dit netværk på Facebook. 

Gode råd til dig som hjerteløber

  • Hvis du ikke får brug for den hjertestarter, du har hentet, så hæng den altid tilbage på sin plads
     
  • Hvis ambulancen er nået frem før dig, så kan du trygt gå igen, da det professionelle beredskab har overtaget behandlingen.
     
  • Del ikke deltaljerede adresse- eller personoplysninger omkring hjertestoppet med andre.
Læs mere om projektet i vores FAQ

TrygFonden logo

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.