Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Tilmeld dig Hjerteløber-arrangementet den 16. april!

Kære <<Navn>>
 
Nu skal vi mødes!
 
Som vi skrev i sidste uge, har I hjerteløbere allerede været alarmeret til mere end 500 mennesker med formodet hjertestop. Det er der grund til at fejre, og derfor vil vi i samarbejde med Region Hovedstadens Akutberedskab gerne invitere dig til et TrygFonden Hjerteløber-arrangement mandag den 16.april.
 
Vi mødes kl. 17 på Polititorvet i København – lige foran Falck-Huset. På Polititorvet bliver I budt velkommen og alle hjerteløbere får udleveret en indgangsbillet til Tivoli. Der er mulighed for at kigge ind i nogle af Akutberedskabets ambulancer og tale med mandskabet. Derefter bevæger vi os i samlet flok til Tivoli, hvor der vil være taler og en forfriskning. 
 
Hjerteløberarrangementet foregår på åbningsdagen for den internationale kongres EMS2018 i København. Denne dag er valgt, fordi vi gerne vil vise hele verden, at hjerteløbere er en del af den overlevelseskæde, der sammen med de sundhedsprofessionelle er med til at redde liv under overskriften ” It takes a system to save a life”. 
 
Tid og sted
Den 16. april kl. 17.00 til ca. kl. 19.00. 
Mødested: Polititorvet 1, 1567 København V (lige foran Falck-Huset). 
 

Klik her for at tilmelde dig Hjerteløber-arrangementet
Ekstra opdatering af Hjerteløber-app’en til iPhone

Husk altid at holde din hjerteløber-app opdateret til nyeste version, da vi jævnligt skubber småjusteringer og fixes ud.

I sidste uge lagde vi en ny version af app’en til iPhone i app store, som løser et problem, som hjerteløbere med operativsystem ældre end 10.3.x har oplevet.

TrygFonden logo

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.