Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Gratis førstehjælpskursus til Syddanmarks hjerteløbere

Kære <<Navn>>

Da Region Syddanmark blev en del af TrygFondens Hjerteløber-ordning, besluttede regionsrådet, at der skulle tilbydes gratis førstehjælpskurser til de hjerteløbere, der ønskede det. 

Nu er kurserne klar, og alle nuværende og kommende hjerteløbere kan tilmelde sig et gratis fire-timers førstehjælpskursus. 

Kurserne bliver afholdt af Dansk Folkehjælp og bliver tilbudt til alle frivillige til hjertestop i Region Syddanmark. Det er regionsrådet, der har sat penge af til at kunne tilbyde kurserne. 

Selvom det ikke er et krav med et førstehjælpskursus for hjerteløbere, så angiver 98 procent af hjerteløberne, at de har taget et førstehjælpskursus. 

Kurserne er geografisk fordelt over hele regionen. Alle deltagere får tilbudt en hjerteløbervest, hvis de gennemfører kurset.

Der er også oprettet en webshop, hvor man kan købe vest, førstehjælpskit og pocketmask, der er en maske, som kan bruges ved indblæsninger i forbindelse med hjertelungeredning. 

Læs mere og tilmeld dig et kursus

Facebook-gruppe for hjerteløbere


Du er velkommen i Hjerteløber-gruppen på Facebook, hvor mange af jer allerede deler erfaringer. Vi vil gerne takke for de mange fine og opmuntrende kommentarer, I giver hinanden.

Husk, at du er underlagt tavshedspligt omkring de missioner, du er ude på som hjerteløber. Du må altså ikke dele personlige oplysninger fx adresse eller navn på personen med formodet hjertestop – hverken offentligt eller privat.


Bliv medlem af Facebook-gruppen her.

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.