Copy
Problemer med at læse denne mail? Klik her for at åbne den i din browser.

Nu kan hjerteløbere kaldes ud i hele Danmark

Kære <<Navn>>

Fra den 1. maj er TrygFonden Hjerteløber også blevet implementeret i Region Sjælland og Region Syddanmark. Vi vil gerne byde alle nye hjerteløbere velkommen.

Det betyder, at hjerteløbere nu kan kaldes ud i hele Danmark, da samtlige fem regioner er med i TrygFonden Hjerteløber. Dermed er der kommet endnu bedre chancer for, at du, som hjerteløber, i hele landet kan hjælpe medborgere, der falder om med hjertestop.

Husk at du altid kan orientere dig om, hvordan alarmering foregår ved at besøge FAQ’en i app’en.

Tak fordi du er hjerteløber og med til at redde liv.

Læs mere om alarmering på hjertestarter.dk

Gå ind og tag en test-alarm og tjek, at din Hjerteløber-app er opdateret


Du skal sikre at din app altid er opdateret, og at du – via telefonens indstillinger – har givet tilladelse til, at app’en må benytte sig af din lokation.

Gå ind i app’en og lav en test-alarm så du er forberedt, hvis alarmen kommer. Du kan læse mere om opdatering af apps i vores FAQ

Facebook-gruppe for hjerteløbere


Du er velkommen i Hjerteløber-gruppen på Facebook, hvor mange af jer allerede deler erfaringer. Vi vil gerne takke for de mange fine og opmuntrende kommentarer, I giver hinanden.

Husk, at du er underlagt tavshedspligt omkring de missioner, du er ude på som hjerteløber. Du må altså ikke dele personlige oplysninger fx adresse eller navn på personen med formodet hjertestop – hverken offentligt eller privat.


Bliv medlem af Facebook-gruppen her.

Vis at du er hjerteløber med en e-mail-signatur


Hvis du gerne vil vise andre, at du er en del af TrygFonden Hjerteløber, kan du hente nedenstående billedfil, som du kan indsætte i dit e-mail-program. Du kan hente filen direkte på dette link eller ved at klikke på selve billedet.

TrygFonden logo

 
Vores adresse er:
TrygFonden Hummeltoftevej 49 Virum 2830 Denmark

Du modtager denne mail, fordi du har registreret dig som Hjerteløber hos TrygFonden.