Copy
WellNOx nyhetsbrev som kommer att skickas ut med jämna mellanrum till dig som är intresserad av kost, hälsa och träning.

RÅ Nyhetsbrev Maj 2016


Här kommer senaste nyhetsbrevet från WellNOx som är fullspäckat med otroligt bra erbjudanden både på nya produkter, produkter som byter namn och utgående produkter.

Passa på att köpa till verkligt bra priser och dessutom helt FRAKTFRITT under de närmaste 14 dagarna.

Innehåll i RÅ Nyhetsbrev Maj 2016Ny produkt - RÅ Blåbär

RÅ Prestation byter namn

Vi behöver mer plats i vårt lager

RÅ Kondition försvinner

Fri frakt i 10 dagar

Ny studie på Rödbetsjuice

 

Ny produkt - RÅ Blåbär!!

 

Ny produkt finns snart!


Snart dags för en ny produkt hos WellNOx.
Äntligen kommer vi att kunna lansera en mycket efterfrågad produkt. Även denna produkt finns det fantastisk mycket forskning omkring. Ett våra fantastiska bär vars buskar täcker 17% av Sveriges produktiva skogsmark.
- Visst är det blåbär. Våra blåbär kommer från Kalix och är plockade i Norrlands inland. De kallpressas och för hållbarhetens skull pastöriseras de innan de fylls på flaska. Förmodligen är detta en världens absolut godaste blåbärsjuicer.

Redan nu kan du beställa till ett introduktionspris med en rabatt på 20% mot ordinarie pris.


Klicka här för att beställa RÅ Blåbär med 20% rabatt
 

Nytt namn, samma produkt


RÅ Prestation som vi säljer både på flaska och Bag-in-Box kommer successivt att byta namn till RÅ Koncentrat.

Anledningen är att allt fler har upptäckt vårt rödbetskoncentrat för att den inte bara är bra för de som söker ökad uthållighet. Den blir också ett billigare alternativ om man späder ut den.
Samma produkt, men med ett nytt namn!

Mer plats i vårt lager!För att ge plats för våra nya produkter och snabbare kunna byta ut RÅ Prestation mot RÅ Koncentrat på vårt lager kan du nu passa på att fynda.

Under 14 dagar erbjuder vi nu 30% rabatt på RÅ Prestation.
Både Flaska och Bag-in-Box.

RÅ prestation Flaska kostar då 48 kr och en Bag-in-Box (3 liter) 258 kr. Erbjudanden gäller enbart på köp från vår webb-butik.
 

RÅ Kondition försvinner och nu börjar utförsäljningen...


RÅ Kondition, vår produkt med 70% rödbeta och 30% lingon kommer att fasas ut då allt fler använder RÅ Balans eller RÅ Prestation.

Riktigt superpris på
RÅ Kondition - 29 kr

RÅ Kondition säljer vi nu ut för 29 kronor flaskan mot ordinarie pris på 49 kronor. Gäller så länge produkterna finns kvar.


Klicka här för att köpa RÅ Kondition
 

Fraktfritt i 10 dagar!


För att alla ska känna att de kan ta del av våra erbjudanden kommer vi under de närmaste 14 dagarna erbjuda fri frakt.

Missa inte våra superveckor!


Klicka här för att komma till vår RÅ-butik och utnyttja de erbjudanden som finns.

Ny studie på rödbetsjuice för personer mellan 60-70 år.

 

Dr Oliver Neubauer, från QUT Institute of Health och Biomedical innovation, ska nu undersöka friska män och kvinnor i åldern mellan 60 och 70 år att delta i världens första projekt med rödbetsjuice på den ålderskategorin. Allt de behöver göra är att ha blodprover tagna före och efter att ha druckit rödbetor saft.

"Rödbetor juice är naturligt rik på nitrat och nya upptäckter har visat på en rad fördelar med nitrat som kosttillskott för människor", säger Dr Neubauer.

"Kostnitrater framkallar ett antiinflammatoriskt, anti-koagulerande och antitrombotiska effekter, som alla är bra för hälsan av våra blodkärl.

"Vår studie är den första att undersöka de omedelbara effekterna av rödbeta juice om de är de faktorer som påverkar vaskulär hälsa, blodkoagulering. Särskilt kroppens immunceller egenskaper, blodtryck och inflammatoriska problem för personer i mogen ålder.

Läs hela artikeln (på engelska)
http://m.medicalxpress.com/news/2016-05-beetroot-day-doctor-bay.html
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet, klicka här
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
WellNOx.se
WellNOx.se