Copy
Beste <<Voornaam>>,

In de zomer is het meestal rustig in een praktijk. Zo ook hier. Hoe is dat bij jou? Ben je al weer (of nog steeds) druk in de weer? Of houdt het mooie en warme weer je van je werk en blijft een vakantiegevoel hangen? Kun je of wil je er nog geen afscheid van nemen? 

Hoewel het fijn is als je een periode hebt waarop je ook echt álles even los kunt laten (is gelukt ;-), is het ook fijn als niet álles stil komt te liggen. Het oppakken van de draad is soms best lastig. Ikzelf heb bijvoorbeeld verschillende emailconversaties lopen met uitgevers, maar moet nu echt mijn manuscript herlezen om te weten wat ik ook al weer geschreven heb....
Goed idee om eerst terug te kijken hoe het er ook al weer voorstaat voordat je de nieuwe periode induikt. Wie weet moet je plannen aanpassen voordat je weer aan de slag gaat.

Veel mensen hebben goede voornemens na een zomervakantie. En veel mensen, zo las ik vandaag ergens, zijn die voornemens tussen de 2 en 4 weken na aanvang van de 'normale routine' al weer kwijt. Je gedrag of gewoonte veranderen is meestal lastig.  Mocht je ook zo'n voornemen hebben en ligt deze al weer gauw in de kast? Misschien kan de Bepper Balance Methode je helpen om te begrijpen waarom je terug valt? Kom gerust langs!

Mocht het je wel lukken je plan uit te voeren dan feliciteer ik je. Echt superknap. Wil je mij dan vertellen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen? Wie weet kan ik er ook wat mee ;-) 

Om zelf goed van start te gaan heb ik je hulp nodig. Zie daarvoor de oproepjes.

Wil jij zelf goed van start gaan? Meld je dan vast aan voor een kennismakingsbijeenkomst, een intervisie-bijeenkomst of een training....Leer iets nieuws en ontwikkel je coachingsvaardigheden op een geheel andere wijze! Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Zomerse groet en succes met opstarten!

Liesbeth

NB het is een lange nieuwbrief, ondanks de rustige zomervakantie. Ik hoop dat je de tijd neemt wel even te lezen! De volgende komt pas in Oktober ;-)

Gratis Kennismaken met de Bepper Balance Methode
Een nieuwe methode die je in je eigen praktijk kunt toepassen? Het is misschien moeilijk in te schatten of dit iets is voor jou en je praktijksituatie. Daarom hebben we kennismakingsmomenten. We zullen die, ook via deze nieuwsbrief_ledenlijst aankondigen. De eerste is op Dinsdagavond 24 September 2019 in Leiden. Je kunt je aanmelden via deze link
Mocht je eerder kennis willen maken en een demonstratie-sessie krijgen, neem dan even contact op. Dan plannen we een sessie in!
Ken je iemand voor wie dit interessant zou kunnen zijn? Forward of deel dan deze informatie via bijvoorbeeld één van de social media linkjes onderaan.


Voor mensen die werken met de Bepper Balance Methode geven we hier elke nieuwsbrief een tip die je in kunt zetten tijdens het werken met het Bepper Bord. Deze maand:

Soms wil iemand niet praten. Het Bepper bord leent zich daar al goed voor. Maar ook schrijven en woorden vinden is voor sommige mensen al een hele opgave. Zo was er laatst een kind in de praktijk die nauwelijks meer wilde praten na een ingrijpende gebeurtenis. Via het Bepper Bord kon hij toch heel veel vertellen. Door tekeningen te maken en te knikken of schudden bij vragen van de coach. Zo kon hij toch veel vertellen en goed communiceren, terwijl hij trouw bleef aan zijn eigen afspraak om niet meer te praten. Er werd dan ook geen druk uitgeoefend om dingen helder te krijgen. Hij voelde zich daardoor vrij om toch veel te communiceren en delen op deze andere manier......


Vóór de zomer hebben we een intervisie-bijeenkomst beloofd voor mensen die al een Bepper training hebben gevolgd. Deze gaat plaatsvinden op Zaterdag 16 November, van 10.00 - 13.00. We eindigen met een lunch. Doe je mee? Stuur dan even en mailtje naar info@bepper.eu en vertel dat je graag wilt komen op 16 november. 


Uit onderzoek blijkt dat clienten én coaches significant meer overzicht ervaren met betrekking tot het probleem, de situatie, de keuze of het conflict. Overzicht geeft rust en ruimte. Daarmee vergroot je inzicht en energie voor actie. Het helpt het veranderproces.Bepper mocht een volledige trainingsdag in Mei verzorgen voor de stichting Burnout  & Stress. Maar liefst 17 personen hebben deelgenomen. Het was een leuke dag. Er is zelfs gevraagd ook een 2e dag in te plannen voor een groot deel van deze groep. Die dag gaat plaatsvinden op 8 oktober in Leiden.


Iemand heeft de afgelopen maand ergens iets gezegd of geschreven wat wij gráág nog even herhalen. Deze keer:
Cliënt in het evaluatieverslag na afloop van het coachtraject, waarbij meerdere malen een Bepper bord is ingezet, voor 2 personen: 

"Wij zijn samen hard aan het werk om er wat moois van te maken in de toekomst door samen te zijn maar elkaar ook de eigen momenten te geven. Onze relatie heeft een paar harde opdonders gekregen maar nu wij beter naar elkaar luisteren en beter communiceren gaan wij de goede kant op. Zit ik ergens mee, dan zeg ik dat gewoon zonder het eerst heel lang voor mezelf te houden. Ik heb geleerd dat het dan makkelijker bespreekbaar is en ook snel is uitgepraat."


Het zelfstandig ondernemerschap is soms maar een eenzaam bestaan. Alles alleen afwegen, besluiten en steeds alleen op pad. Af en toe bestaat de behoefte om wat samen te doen. Meer mensen weten meer dingen en kijken verschillend  Daarom vraag ik jou; ben jij iemand of ken jij iemand met ingangen bij instanties of personen met wie ik/Bepper zou kunnen samenwerken? Of zou jij zelf mee willen denken over de te varen koers om de Bepper Balance Methode een stap verder te helpen? Ik wil graag een Denk- en Doe-Tank voor Bepper. Sparren en brainstormen, maar dan niet voor de spiegel ;-) Doe jij mee? Neem dan even contact op. Ik heb er al zin in! (NB ik dacht aan eens per kwartaal onder een hapje en drankje, ergens in het land......of in de praktijk van Bepper.)H

Na de zomer de neuzen dezelfde kant op? Eerst maar eens even goed afstemmen met elkaar?
Maak een afspraak voor een teamsessie en ga soepel van start in het najaar. In een Bepper Balance-workshop van 2 uur kunnen we al heel veel bereiken! 3 tot 9 personen per workshop. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor teambuilding of training op maat en op locatie. 


De nieuwe flyer is uit met alle data van de trainingen die voorlopig ingepland staan. Wil je ergens een stapeltje neerleggen? Dan stuur ik je natuurlijk héél graag een stapeltje toe. Laat het me dan even weten via een mailtje.

Online kun je hem ook bekijken via deze link 
Vertel het anderen Vertel het anderen
Nodig iemand uit! Nodig iemand uit!
Meld je aan voor een tweedaagse training via deze link
Eerst meer lezen over de training en data
Meer lezen over de Bepper Balance Methode
...er is een verbeterde versie van het Bepper Bord. De verbeterde versie wordt door De Klerk Interieurbouw uit Zoetermeer gefreesd uit één plaat. Dat betekent geen lijmresten! Uit één plaat worden zo'n 21 Bepper borden gefreesd met een computergestuurde freesmachine. Hieronder zie je een foto waarbij 1 prototype gefreesd wordt.
Na het frezen wordt er nog met de hand nabewerkt in de fabriek:

De freesmachine is wel heel goed en snel namelijk, maar laat ook brandplekken achter die nog moeten worden weggewerkt.

Er is dan ook een hele mooie gravure van het logo in de achterkant gemaakt;


Eénmaal bezorgd, krijgen de Beppers een behandeling in onze verfcabine, de zolder. We hebben een nieuwe techniek en daarmee wordt de transparante whiteboardlak een heel stuk dikker en strakker op het Bepper Bord aangebracht. Dat schrijft heerlijk! Ik zie er bij dat klusje zó uit;

Tot slot, voordat de ingrediënten erin komen, wordt de achterkant ingewreven met bijenwas.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Pin Pin
Share Share
Lees meer op onze website!
Copyright © Bepper B.V. All rights reserved.

Our mailing address is:
info@bepper.eu

U ontvangt deze mail omdat u op één of andere manier betrokken bent bij Bepper. Wilt u niet op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en mogelijkheden van Bepper, dan kunt u zich hier afmelden.
/ Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
 


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Bepper Coaching · Pieterskerkhof 36 · Leiden, ZH 2311ST · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp