Copy
Hei <<First Name>>! Du mottar denne e-posten fordi du er registrert i vårt adresseregister.
I denne utgaven kan du lese om: 
 

Valg 15: Politikerne svarer 

 

Valget nærmer seg med stormskritt. For å hjelpe deg litt med valgets kvaler har vi bedt flere sentrale politikere om å svare på noen viktige spørsmål om næringspolitikk og byutvikling.

 
LES MER HER

Vil gjøre grønt til gull

Oslofolk trenger mer grønn og sunn fastfood. Det var tanken to unge gründere hadde da de startet Lett Oslo. Nå utvides konseptet med to nye butikker i Sandvika og på Steen og Strøm.
 
MELD DEG PÅ HER

Søk Oslohandelens utdanningslegat!

Søknadsfristen for Oslohandelens utdanningslegat nærmer seg. Benytt sjansen til å søke nå!
 
LES MER HER

Leder: Valgets kvaler

Mandag 14.september skal det stemmes på representanter til kommune- og fylkesting. Det skal velges ordførere og politisk ledelse. Og da spørs det hvem som har den mest troverdige politikken i praksis. Ofte er det slik at vi vet hva vi har, men ikke hva vi får. Det at noen har styrt lenge, skulle ikke være et argument for ny ledelse? Det er innholdet i politikken og evnen til å gjennomføre som er avgjørende. Det er ikke måte på hva som loves fra enkelte i valgkampen...
 
LES HELE LEDEREN HER

Rekordmange Retail Management-studenter

Det har aldri før vært så populært å studere Retail Management som i år. Denne uken ble nesten 100 nye studenter ønsket velkommen på BI Nydalen.
 
LES MER HER

Turistene elsker high-end

High-end-sentrene i Oslo hadde stor vekst i både juni og juli. Det viser ferske tall fra Kvarud analyse. I tillegg til norske turister har mange handlelystne turister fra Asia bidratt til vekst.
LES MER HER
VISSTE DU AT...
 

... vi har fått nye nettsider?


www.ohf.no har i løpet av sommeren fått en makeover. Sjekk gjerne ut sidene og gi oss din tilbakemelding på liv-randi@ohf.no
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Hjemmesiden
Hjemmesiden
e-post
e-post
Copyright © 2015 Oslo Handelsstands Forening
Du mottar denne e-posten fordi du er registrert på vår adresseliste.

Vår adresse er:
Oslo Handelsstands Forening
Karl Johans gate 37 A
0162 Oslo