Copy

expositie 13 april - 20 mei 2017

View this email in your browser
voorjaar 
april - mei 2017

Van donderdag 13 april tot en met zaterdag 20 mei 2017 laat ik werk zien bij Ann's Art in Groningen.
expositie
Voor de tentoonstelling bij Ann's Art in Groningen zijn zowel recente als vroegere werken van mij geselecteerd. Het zijn schilderijen die tot stand zijn gekomen in een artist-in-residence in Duitsland en in China, schilderijen geïnspireerd op een reis door Zuid Amerika, schilderijen speciaal gemaakt voor een project op het voormalig eiland Schokland en schilderijen vervaardigd in mijn eigen atelier in Rutten.

Op donderdag 13 april opent de tentoonstelling en is daarna nog te zien tot en met zaterdag 20 mei. Vind je het leuk om samen met mij de tentoonstelling te bekijken, stuur me dan een berichtje.

De galerie is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10 - 18 uur, zaterdag van 10 - 17 uur en op afspraak. De galeriehouders zijn op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 12 - 17 uur aanwezig. 

z.t. 2015 ei-tempera op linnen 120 x 60 cm 
zaterdag 8 april zal ik in een informele setting vertellen over mijn werk in het algemeen en in het bijzonder over mijn werken in de collectie van de kunstuitleen Emmeloord. 
rosa 2011 acryl op linnen 40 x 95 cm
vooruitblik
De komende maanden werk ik aan nieuwe schilderijen en tekeningen in mijn atelier voor een expositie in het najaar bij galerie Hommes in Rotterdam. De nieuwe werken worden samen met tekeningen getoond, die ik gemaakt heb gedurende mijn artist-in-residence in IJsland.

z.t. 2017 potlood op karton 23,6 x 19 cm 


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
rolina nell · IJzerpad 17 · Rutten, FL 8313 PJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp