Copy
terugblik 2014
View this email in your browser
terugblik
een greep uit 2014

Met veel plezier laat ik je mee kijken naar het afgelopen jaar en wens je een goed nieuw jaar.
januari 
In 2013 ben ik vanuit Delft/Rotterdam teruggekeerd naar mijn ouderlijk huis; een boerderij in de Noordoostpolder. Sindsdien woon en werk ik op de boerderij waarin een fijn atelier gerealiseerd is. Na een flinke verbouwing kon ik in januari 2014 gebruik maken van deze nieuwe werkplek. Meer foto's van mijn nieuwe atelier zijn hier te bekijken.

Foto Estera Knaap.
februari
Deelname aan de Art Fair met galerie Hommes.
facet ei-tempera op linnen 30 x 30 cm
zt. ei-tempera op linnen 17 x 49 cm
februari & maart
Muurschildering in theater 't Voorhuys. Meer foto's van de muurschildering staan, wachten, treuzelen en hangen zijn hier te bekijken. De muurschildering is nog steeds te zien tijdens openingstijden en voorstellingen in het theater.
Een solo expositie met de overeenkomstige titel; staan, wachten, treuzelen en hangen, bestaande uit een groot aantal werken op doek, liep parallel aan de werkperiode in theater 't Voorhuys.  

keuvelen ei-tempera op linnen 140 x 200 cm
april
Foto gemaakt door Reyer Boxem voor de beeldreportage local heroes in de Cultuurgids 14-15.
mei
id11 kunstenaarsgesprekken en werk presentatie op de boerderij in de Noordoostpolder met Artists-in-Residence Darryl Lauster en Inge Hoefnagel... en ik zelf. Met kunstenaarsinitiatief id11 maak ik tentoonstellingen en organiseer ik Artists-in-Residence projecten in Delft en op de boerderij in de Noordoostpolder.
Muurschildering in een historisch pand in Woudsend, waar resten van de gebruikers nog zichtbaar zijn. Meer foto's van de muurschildering zijn te bekijken op mijn website.

zt. acryl op wand levensgroot
juli & augustus
id11 organiseert de beeldende kunst voor het Car Art festival in Delft met bestaand werk en nieuw werk gemaakt door 7 Artists-in-Residence. Foto's van de beeldende kunst op het festival zijn hier te bekijken. Met kunstenaarsinitiatief id11 maak ik tentoonstellingen en organiseer ik Artists-in-Residence projecten in Delft en op de boerderij in de Noordoostpolder.
oktober
Deelname aan de Art Fair met galerie Hommes.
ruth ei-tempera op linnen 27 x 27 cm
zt. ei-tempera op linnen 20 x 45 cm
visite kaartje
oktober & november
Artists-in-Residence in Kristiansand, Noorwegen. 
Muurschildering achtereen acryl | gemengde techniek 285 x 1085 cm. Meer foto's van mij verblijf in Kristiansand, Noorwegen zijn hier te bekijken.
achtereen acryl | gemengde techniek op wand 285 x 1085 cm
Expositie Temporary Threads Ekserserhuset, Kristiansand, Noorwegen. 
Expositie Temporary Threads Ekserserhuset, Kristiansand, Noorwegen. In maart-april 2015 zal een selectie van de werken op doek te zien zijn bij galerie Hommes in een duo expositie met Pim van Halem.
verstoppertje ei-tempera op linnen 40 x 28 cm
omvatten ei-tempera | gemengde techniek op linnen 27 x 18 cm
In Kristiansand, Noorwegen heb ik 150 leerlingen (14 jaar) van de Grim Skole begeleid bij het maken van een muurschildering bestaande uit 50 zelfportretten/rugzichten in gemengde techniek; acryl, stoffen en behang. Meer foto's van het schoolproject zijn hier te bekijken.
december
De Grote Rotterdamse Kunstkalender 2015 toont elke dag het werk van een andere hedendaagse Rotterdamse kunstenaar. Ik vertegenwoordig 20 maart 2015 met een deel van de muurschildering staan, wachten, treuzelen en hangen.
staan, wachten, treuzelen en hangen acryl op wand levensgroot (deel van de muurschildering)
Copyright © 2014 rolina nell, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp