Copy

residence in reykjavik, ijsland
de grote nederlandse kunstkalender

vrijdag 2 december 2016 encounter AiR for Experiment 
 

View this email in your browser
winter
december 2016

De Grote Nederlandse Kunstkalender 2017 is verschenen. Op 2 december vindt in Delft de encounter AiR for Experiment plaats, die ik mede organiseer vanuit mijn betrokkenheid bij kunstenaarsinitiatief id11. Daarna zal ik een maand in Reykjavik op IJsland bij SIM residency gaan werken.
de grote nederlandse kunstkalender
De Grote Nederlandse Kunstkalender 2017 toont op fiks formaat (30 x 34 cm, bijna drie kilo zwaar) elke dag het werk van een hedendaagse Nederlandse kunstenaar. De kalender biedt een podium aan 365 gerenommeerde én aanstormende kunstenaars, designers, grafisch vormgevers, illustratoren, dichters, schrijvers, modeontwerpers, fotografen en architecten. Ik vertegenwoordig 8 maart 2017 met het werk wat hiernaast te zien is.

De kalender is hier te verkrijgen. z.t. 2016 150 x 110 cm ei-tempera op linnen
artist-in-residence
In december zal ik een maand verblijven in Reykjavik, IJsland bij SIM residency. De werk periode bij SIM residency wil ik voornamelijk gebruiken om ideeën te verzamelen voor nieuw werk.
 
encounter AiR for Experiment – staat het Europese culturele landschap genoeg experimenten toe?

Hoe kunnen kunstenaarsorganisaties, artist-in-residence programma’s en beleidsmakers samenwerken in de innovatie van het culturele landschap van Europa? Op vrijdag 2 december vindt bij Lijm & Cultuur in Delft de encounter AiR for Experiment plaats. Iedereen is van harte uitgenodigd deel te nemen.

Kleine en middelgrote steden in Europa zijn ingebed in de structuren en netwerken van een regio. Zij opereren onder de rook van de hoofdsteden die vaak alle kunst en cultuur rekruteren. Hoe kan hier dialoog en samenwerking plaatsvinden met kunstenaarsorganisaties en artist-in-residence programma’s? Wat zijn de effecten van participatieve kunstprojecten voor een kleine stad of regio op korte en lange termijn? Deze en andere vragen komen aan bod gedurende een programma van praktijkvoorbeelden en debat met beleidsmakers, kunstenaarsorganisaties en artist-in-residence programma’s uit Nederland en verschillende regio’s in Europa.

De encounter AiR for Experiment is een samenwerking tussen id11 en DutchCulture | TransArtists in het kader van het EU project CreArt.

Meld je aan.
Meer informatie en het complete programma www.id11.nl.
een voorspoedig 2017
Dank je wel voor het lezen van mijn nieuwsbrief dit jaar en graag tot volgend jaar.
z.t. 2016 50 x 50 cm ei-tempera op linnen


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
rolina nell · ijzerpad 17 · rutten, flevoland 8313 pj · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp